طرز تهیه کاچی با شیره انگور
دستور پخت کاچی شیره انگور را به صورت کامل و مرحله به مرحله در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -کاچی شیره انگور در عین اینکه غذایی ساده است بسیار مقوی هم هست و به خصوص برای ماه مبارک رمضان می تواند بسیار مفید باشد.
مواد لازم برای کاچی شیره انگور
آرد گندم: ۴ قاشق غذاخوری
شیره انگور: یک لیوان متوسط
آب: ۲ لیوان
روغن، کره یا روغن حیوانی: ۴ قاشق غذاخوری
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده و زردچوبه به میزان لازم
پودر پسته، خلال بادام یا... برای تزیین: به میزان لازم
دستور پخت کاچی شیره انگور
چاردیواری جام جم نوشت: آب و شیره انگور را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت می گذاریم و وقتی کمی جوشید از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ شیره انگور
آرد را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت گذاشته و تفت می دهیم تا وقتی که بوی خامی آن گرفته شده و کمی تغییر رنگ داده و قهوه ای روشن شود.(نباید تیره شود چون شیره انگور آن را تیره می کند).
سپس نصف روغن یا کره و زردچوبه را اضافه کرده و هم می زنیم و بعد از کمی تفت دادن یکباره شربت را به آرد اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا گلوله نشود.
بعد حرارت را کم کرده و در قابلمه را می گذاریم تا کاچی پخته و به روغن بیفتد و در نهایت آن را در ظرف مناسبی ریخته و باقی کره را روی آن ریخته و با پودر پسته، خلال بادام یا... به دلخواه تزیین کرده و موقع افطار یا سحر سرو می کنیم.
12jav.net