طرز تهیه حلوای خرما برای افطاری ماه رمضان
حلوای خرما یکی از بهترین خوراکی ها است که می توانید برای افطاری درست کنید.
دوات آنلاین -حلوای خرما به ویژه در ماه مبارک رمضان و سر سفره افطار می تواند بسیار مفید و جذاب باشد. طرز تهیه و دستور پخت ان را بخوانید:
مواد لازم برای حلوای خرما
150 گرم آرد گندم
۳۰۰ گرم خرما
150 گرم روغن مایع
یک دوم قاشق غذاخوری پودر دارچین
یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل
پودر پسته و نارگیل برای تزیین
دستور پخت حلوای خرما
برای پخت این دسر در ماه رمضان ابتدا خرماها را بشویید و هسته آنها را جدا کنید.
خرماها را له کنید.
۲ بار آرد را الک کنید و در تابه تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
بیشتر بخوانید: غذاهای مقوی و رژیمی برای افطار کدام ها هستند
آرد را از تابه بیرون بیاورید و بعد از آن که دوباره آن را الک کردید به تابه برگردانید.
روغن را در تابه بریزید تا رنگ آرد، قهوهای روشن شود.
سریع و بهصورت مداوم هم بزنید.
خرماهای لهشده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا دسر شما یکنواخت شود.
زنجبیل و دارچین را اضافه کنید.
حرارت را برای مدتی کم کنید و سپس دسر را از روی حرارت بردارید.
در مرحله آخر،حلوا را با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید.
منبع: خراسان
12jav.net