مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -شیرینی نخودچی لاته یکی از محبوب ترین شیرنی ها است که می توانید آن را خودتان در منزل درست کنید. فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم طرز تهیه این شیرینی را یاد داده است.
آرد نخودچی ۱۲۵ گرم
روغن جامد آب کرده ۶۰گرم
پودر قند ۶۰گرم
پودر هل نصف قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ۱عدد
پودر قند ۵۰گرم
آرد ۳گرم
زعفران نصف قاشق چایخوری (می توان بجای زعفران از پودرکاکائو نیز استفاده کرد.)
فیلم: طرز تهیه شیرینی آجیلی با فر و بدون فر
پودرقند و روغن و پودر هل را باهم مخلوط و باهمزن دستی بزنید تا بافت مایه یکدست شود حال آرد نخودچی را در چند مرحله اضافه کنید سپس خمیر را به اصطلاح کف مال کنید تا خمیر یکدست شود.
خمیر شیرینی را به قطر نیم سانت پهن کنید و خمیر دکور را روی آن پهن کنید اجازه بدید ۵دقیقه بماند سپس برش دهید و در سینی فر قرار داده و در فر دمای ۱۶۰برقی یا ۱۷۰گازی به مدت ۱۸-۲۲ دقیقه قرار دهید.
توصیه می شود شیرینی را بعد از پخت اجازه دهید کاملا خنک شود و بعد از سینی فر خارج کنید.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.