مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -غذاهای جنوبی طرفداران زیادی دارد. یکی از این غذاها که البته در همه جا به روش های مختلف طبخ می شود مرغ شکم پر است. در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم طرز تهیه و دستور پخت این غذای مجلسی با استفاده از بلغور گندم آموزش داده شده است.
یک عدد مرغ کوچک یا نصف یک عدد مرغ
پیاز دو عدد متوسط
رب گوجه ۱/۵ قاشق غذاخوری
ادویه جات(نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، ادویه هفت قلم، خسرودار، پودر لیمو عمانی)
پیاز بزرگ دو عدد
کشمش یک سوم پیمانه
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
ادویه جات(پودر هل، پودر دارچین، شکر، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر لیمو عمانی)
بیشتر بخوانید: راز خوشمزه و رستورانی شدن مرغ مجلسی چیست
پیاز یک عدد
رب گوجه در صورت تمایل یک ق غ
بلغور گندم دو پیمانه
ادویه جات( نمک، زردچوبه، فلفل)
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.