2024/10/14
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۳ مهر
پیشنهادات ما
راز خوشمزه و رستورانی شدن مرغ مجلسی چیست

راز خوشمزه و رستورانی شدن مرغ مجلسی چیست

رستوران ها مرغ را چطور درست می کنند که خوشمزه تر می شود؟ برای تهیه مرغ مجلسی چه فوت و فن هایی را رعایت کنیم؟

دوات آنلاین -اگر می خواهید خوراک مرغ شما حسابی خوشمزه و رستورانی شود باید یکسری فوت و فن ها را بدانید و برخی اشتباهات را در پخت این غذای مجلسی مرتکب نشوید. پس در ادامه با ما همراه باشید.

 

استخوان مرغ را جدا نکنید

میزان نوشت: جدا کردن استخوان مرغ از گوشت آن کار اشتباهی است، چون در هنگام پخت مرغ استخوان‌های مرغ مزه بهتری را به گوشت منتقل می‌کنند.

 

ببینید: دستور پخت ته چین مرغ مجلسی

 

استفاده کردن از مرغ منجمد باعث می‌شود آب آن خشک شود وبافت آن در زمان پخت نرم نشود. پس از گوشت تازه استفاده کنید.

 

پوست مرغ را نکنید

اگر می‌خواهید مرغ را سرخ یا سوخاری کنید به هیچ عنوان پوست آن را جدا نکنید. چون وجود پوست مرغ باعث حفظ رطوبت و چربی مرغ می‌شود.

 

مزه دار نکردن مرغ کار اشتباهی است و باید قبل از پخت مرغ آن را مزه دار کنید (بهتر است در محلول آب نمک و گیاهان معطر مزه دار شود)

چه کار کنیم که مرغ ما رستورانی شود

نکاتی برای رستورانی شدن مرغ

استفاده از مرغی که دمای آن کمتر از دمای محیط است باعث می‌شود گوشت نامنظم بپزد و شما باید قبل از استفاده از مرغ سرد، آن را به دمای محیط برسانید.

 

فیلم: طرز تهیه شنسیل مرغ رستورانی

 

اگر سینه مرغ را با چاقو برش نزنید موقع طبخ به مشکل میخورید، چون ضخامت آن یکدست نیست و به خوبی و کامل نمی‌پزد.

 

اشتباه دیگر این است که بعد از پخت مرغ به آن استراحت نمی‌دهید تا گوشت مرغ آب خود را به تمام قسمت‌های خود پخش کند.

برای خوشمزه تر شدن مرغ چه فوت و فن هایی وجود دارد

اول تابه را گرم کنید

گرم نکردن تابه به اندازه مناسب قبل از پخت مرغ، مزه مرغ را خراب می‌کند. باید به خوبی تابه گرم شود و سپس به آن روغن اضافه کنید و بعد گوشت مرغ را در آن سرخ کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 4 نوع خوراک مرغ

 

وقتی مرغ را درون تابه می‌پزید نباید خیلی سریع و پشت سر هم مرغ را برگردانید و باید اجازه دهید یک طرف آن به خوبی بپزد و سپس برگردانید.

 

پختن مرغ رستورانی در فر

اگر مرغ را در فر می‌پزید حتما از فویل استفاده کنید تا مرغ آبدار و خوشمزه شود. اگر قصد دارید مرغ را کامل بپزید حتما درون آن را با گیاهان معطر و برش‌های لیمو و پیاز پر کنید.

 

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.