طرز تهیه هات داگ خانگی با مرغ
هات داگ مرغ یکی از فست فودهای همیشه جذاب است که شما می توانید آن را در خانه درست کنید.
دوات آنلاین -یکی از فست فودهای دوست داشتنی که می توان نوع خانگی آن را درست کرد هات داگ مرغ است. طرز تهیه و دستور پخت آن را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید.
مواد لازم برای هات داگ مرغ
سینه مرغ - یک عدد
ماکارونی پیچی - نصف بسته
تخم مرغ آب پز - 2 عدد
سیب زمینی پخته - 2 عدد
سس مایونز - 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل - به مقدار لازم
پنیر گودا - به مقدار لازم
تخم مرغ خام - یک عدد
سیر - 2 حبه
پودر سوخاری - به مقدار لازم
پودر گشنیز - یک قاشق چایخوری
آویشن - به مقدار لازم
دستور پخت هات داگ مرغ
1- ابتدا سینه مرغ را بپزید و به صورت کامل آن را له کنید سپس تخم مرغ و سیب زمینی پخته را رنده و به سینه مرغ اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: روش درست کردن همبرگر خانگی
2- درون قابلمه مقداری آب را روی حرارت قرار دهید تا به دمای جوش برسد سپس ماکارونی را درون آب در حال جوش بریزید تا پخته شود اکنون ماکارونی را درون آبکش بریزید و همه مواد را با کمک گوشت کوب برقی یا غذاساز با یکدیگر مخلوط کنید.
3- سس مایونز را به همراه فلفل، نمک، پودر آویشن و پودر گشنیز به مواد اضافه و مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
4- به اندازه یک هات داگ از مخلوط مواد بردارید و وسط آن مواد مقداری پنیر گودا بریزید.
ببینید: آموزش تهیه فست فود خوشمزه با مرغ و ژامبون
5- سپس تخم مرغ خام را درون ظرفی مناسب بریزید و هم بزنید و هات داگ را درون تخم مرغ بزنید و در مرحله بعد آن را درون آرد سوخاری بغلتانید و همه هات داگ ها را به همین روش آماده کنید.
6- درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز با شعله ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس دو طرف هات داگ ها را درون روغن سرخ کنید.
12jav.net