2022/07/07
۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۶ تير
طرز پخت تاس کباب گیاهی با قارچ

طرز پخت تاس کباب گیاهی با قارچ

تاس کباب گیاهی یک غذای سالم و مقوی است که مخصوصا برای وعده شام خیلی مناسب است. دستور تهیه آن را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -اگر قصد دارید کمی از غذاهای گوشت و مرغی فاصله بگیرید و یک شام یا ناهار گیاهی میل کنید بد نیست تاس کباب بپزید. طرز تهیه و دستور پخت این غذا در ادامه آمده است.

 

مواد لازم برای تاس کباب گیاهی

سیب زمینی -  یک عدد بزرگ

قارچ -  ۱۲عدد

آلو بخارا -  ۱۲ تا ۱۶ عدد

هویج -  یک عدد بزرگ

لوبیا چیتی -  نصف پیمانه

گوجه فرنگی -  ۴ عدد

پیاز -  یک عدد متوسط

روغن کنجد یا زیتون -  به میزان لازم

نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل،دارچین -  به میزان لازم

تاس کباب گیاهی را با چه موادی درست کنیم

دستور تهیه تاس کباب

1- لوبیا را خیس کنید و بپزید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه سبزیجات رژیمی بدون گوشت

 

2- سیب‌زمینی را به صورت حلقه‌های یک سانتی و قارچ را ورقه ورقه کنید.

 

3- هویج، پیاز و دو عدد  از گوجه‌ فرنگی ها را حلقه حلقه کنید. همه مواد خرد شده را به همراه آلو و لوبیای پخته شده به صورت لایه لایه در ظرف  بریزید.

 

4- بقیه گوجه‌ فرنگی ها را با دو لیوان آب مخلوط و نمک ،فلفل ، زنجبیل و ادویه کاری را به آن ها اضافه کنید و روی کل مواد بریزید  و با حرارت ملایم بپزید.

 

فیلم: دستور پخت کوکوی لوبیا سبز

 

5- در آخر پخت دارچین را بریزید و زمان سرو غذا از روغن زیتون استفاده کنید .

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.