مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -خورشت عدس از جمله غذاهایی است که آن را هم می توان با برنج میل کرد و هم با نان سرو می شود. طرز تهیه و دستور پخت این غذا را در فیلم بالا از برنامه به خانه ر می گردیم ببینید.
گوشت خرد شده ۳۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
عدس ۱ پیمانه
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ
آلو بخارا ۷-۱۰ عدد
آبغوره ۱ قاشق سوپ خوری
آب ۳ پیمانه
زعفران ۱ قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل، زردچوبه، چوب دارچین
روغن به مقدار لازم
در ابتدا مقداری روغن در ظرف مناسب ریخته و پیازها را تفت دید.
بیشتر بخوانید: طرز پخت هویج پلو با گوشت و مرغ
رب و زردچوبه را بیفزاید سپس گوشت را اضافه و کمی تفت دهید آب و چوب دارچین را اضافه کنید و اجازه دهید گوشت نیم پز شود.
حال عدس را اضافه کنید و در اواسط پخت سیب زمینی نگینی را اضافه کنید و در اواخر پخت آبغوره و زعفران و ۀلو را اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.