2022/07/07
۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۶ تير
چگونه حلوا ارده خانگی درست کنیم

چگونه حلوا ارده خانگی درست کنیم

طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله حلوا ارده خانگی را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -حلوا اراده یک صبحانه یا میان وعده بسیار جذاب و مقوی است که خودتان می توانید آن را در خانه درست کنید. طرز تهیه آن در ادامه به نقل از خراسان آمده است.

 

مواد لازم برای حلوا ارده

آرد گندم - ۲۱۰گرم

شکر -  ۴۰۰ گرم

ارده - ۱۲۰گرم

آب - یک  لیوان دسته‌دار فرانسوی

پودر گردو -۱۰۰ گرم

پودر نارگیل -  ۱۰۰ گرم

گلاب - ۳ قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده - ۲ قاشق غذا خوری

کره - به میزان لازم

پودر و خلال پسته - به میزان لازم

پودر هل - یک  قاشق چای خوری

طرز تهیه حلوا ارده خانگی را یاد بگیرید

طرز تهیه حلوا ارده

1- آرد را در تابه‌ای مناسب بریزید و روی شعله آرام تفت دهید، در حدی که طعم خامی آن گرفته شود، ولی رنگش تغییر نکند.

 

فیلم: آموزش تهیه شیرینی نان باگتی

 

2- سپس به آرد، ارده را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه با شعله آرام، تفت دهید.

 

3- پودر نارگیل و پودر گردو را به مواد درون ماهیتابه، اضافه و با هم مخلوط کنید.

 

4- وقتی مواد داخل ماهیتابه به خوبی یکدست شدند، شعله را خاموش کنید.

 

5- در یک ظرف جدا، شربت مخصوص حلوا ارده را درست کنید.

 

ویدئو: طرز تهیه کامل پای بادام زمینی

 

6- ابتدا آب و شکر را مخلوط کنید و روی شعله بگذارید و به هم بزنید تا با هم حل شوند.

 

7-  بعد از این‌که حرارت آب و شکر بالا رفت، گلاب، زعفران دم کرده و هل را اضافه و شعله را خاموش کنید.

 

8- در صورتی که مواد درون ماهیتابه و شربت به دمای همسان رسیدند، آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

 

9- نگران میزان غلظت حلوا ارده خود نباشید؛ اگر بیش از حد انتظارتان غلیظ شد، به آن مقداری کره اضافه کنید و در صورتی که رقیق‌تر از آن چه می‌خواهید شد، مطمئن باشید که اگر آن را در یخچال بگذارید، خودش را می‌گیرد و سفت می‌شود، حلوا ارده تهیه شده را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس به قطعات با اندازه دلخواه برش دهید.

 

ببینید: طرز تهیه نان کروسان شکلاتی خانگی

 

10- در تهیه حلوا ارده می‌توانید به‌جای شکر از شیره خرما، شیره انگور یا عسل استفاده کنید.

 

11- طبع ارده کنجد گرم و ‌تر است و برای افراد سردمزاج مناسب خواهد بود و از آن‌جایی که خاصیت انرژی‌زایی بالایی دارد، غذای بسیار خوبی برای فصل زمستان است.

 

12-   ارده سرشار از کلسیم  است و سبب استحکام و سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها می‌شود.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.