مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -خوراک مرغ را با شیوه های مختلف درست می کنند. یکی از روش های تهیه این غذا گریل کردن به شیوه فرانسوی است. در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم دستور پخت و طرز تهیه کامل آن را می بینید.
سینه مرغ ۴۰۰گرم
پیاز و روغن و زردچوبه و فلفل و نمک برای مزه دار کردن سینه مرغ
قارچ ۱۰۰گرم
فلفل دلمه ای رنگی ۱۰۰گرم
سس مایونز ۱۰۰گرم
خامه ۱۰۰گرم
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
کلم بروکلی و گل کلم و هویج و سیب زمینی و کمی برنج تند برای کنار غذا
ابتدا سینه مرغ نازک شده را با پیاز نمک و فلفل و در صورت تمایل سیر مزه دار می کنیم.
ویدئو: طرز تهیه مرغ بریانی در قابلمه
با ترکیب مایونز و خامه و فلفل دلمه ای رنگی و آب مرغ سس را آماده می کنیم.
سینه مرغها را در تابه چدنی گریل می کنیم. سس را روی آنها می ریزیم تا مزه سس به خورد مرغ ها برود.
ظرف مان را با سبزیجاتی که آماده کردیم دیزاین می کنیم. مرغها را می چینیم. کمی سس را روی آنها اضافه می کنیم و سرو می کنیم.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.