مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -مرغ بریانی را به روش های مختلف می توان درست کرد. طرز تهیه و دستور پخت مرغ بریانی حیدرآبادی در قابلمه در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم توضیح داده شده است.
مرغ ١ عدد
پیاز ٢ عدد
پیاز سرخ شده نصف پیمانه
سیر ٤ حبه
زنجبیل ١ قاشق چایخوری
ماست ٢ پیمانه
لیمو ترش ٢ عدد
نمک، فلفل، تخم گشنیز، فلفل قرمز، زردچوبه، چوب دارچین، هل، میخک، برگ بو، زیره سبز و سیاه، بادیان ستاره ای و زعفران ٥ قاشق غذاخوری
برنج هندی ٤ پیمانه
روغن زیتون ٤ قاشق غذاخوری
کره ٥٠ گرم
گشنیز و نعناع یک چهارم پیمانه
برای شروع ٢ عدد پیاز خلالی خورد شده را همراه با روغن و کره تفت داده و پس از ١٠ دقیقه سیر و زنجبیل را به همراه تمامی ادویه ها تفت داده و حال مرغ را اضافه کرده و مجدد ١٠ دقیقه با مواد دیگر تفت دهید.
بیشتر بخوانید: راز خوشمزه و رستورانی شدن مرغ چیست
حال ٢ پیمانه آب را اضافه کنید و ٢٠ دقیقه با شعله متوسط پخت و سپس ماست را اضافه کنید و ١٠ دقیقه دیگر پخت دهید و حال لیمو ترش، زعفران و برنج شسته شده را اضافه کرده و اجازه دهید روی شعله تا آب کاملا کشیده شود.
این نکته را در نظر داشته باشید اگر آب مرغ زیاد بود به مقداری برداشته و به عنوان سس کنار غذا سرو کنید.
پس از آنکه آب برنج خشک شد دم کنی گذاشته و ١ ساعت با شعله کم پخته و در آخر پیاز داغ و نعناع و گشنیز را ضافه کرده و نوش جان بفرمایید.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.