فیلم: طرز تهیه مرحله به مرحله کلوچه فومن
در این فیلم دستور پخت کلوچه فومن اصل خیلی ساده و با جزییات توضیح داده شده است.
دوات آنلاین -کلوچه فومن از جمله خوشمزه ترین شیرینی های استان گیلان است که می توانید با راهنمایی های مرحله به مرحله فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم آن را در خانه بپزید.
مواد لازم برای کلوچه فومن
آرد ۳۰۰ گرم
مایه خمیر یک دوم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شکر ۳۵ گرم
کره ۳۵ گرم
روغن مایع ۳۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱۰۰ میلی لیتر
بیشتر بخوانید: طرز تهیه قطاب خانگی ساده بدون فر
مواد میانی
آرد ۱۰۰ گرم
شکر ۷۵ گرم
کره یا روغن ۷۵ گرم
گردو ۷۰ گرم
دارچین ۱ قاشق چایخوری
هل نصف قاشق چایخوری
جوزهندی یک هشتم قاشق چایخوری
دستور پخت کلوچه فومن خانگی
آرد، مایه خمیر، بیکینگ پودر و شکر را با هم مخلوط کنید سپس روغن مایع و کره را اضافه کنید.
پس از مخلوط شدن تخم مرغ و کمی وانیل را اضافه کرده پس از مخلوط شدن شیر را اضافه کرده تا خمیر جمع شود .( خمیررا خیلی شل نگیرید)
فیلم: چگونه گز خانگی درست کنیم
سپس رو خمیر را بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه استراحت داده و در این فاصله مواد میانی را آماده کنید.
تمام مواد با هم مخلوط شود. خمیرمانند می شود. سپس به گلوله های ۴۰ گرمی درآورده کنار گذاشته و خمیر هم به چونه های ۸۰ گرمی در آورید و سپس یکی یکی خمیر را داخل دست باز کرده از مواد میانی داخل آن گذاشته و کاملا زیر آن را بسته و د رسینی قرار دهید.
پس از پرشدن سینی مهر را داخل آرد زده و روی چونه ها کاملا فشار داده تا خمیر کاملا پهن شود و رومال زده و روی آن خشخاش یا خاک شیر یا کنجد پاشیده و در فر از قبل گرم شده ۲۴۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانیکه کلوچه ها کاملا رنگ عوض کند قرار دهید.
12jav.net