طرز تهیه پاپ کورن سرکه ای خانگی بدون فر
پاپ کورن سرکه ای را می توانید خیلی راحت در خانه درست کنید و اصلا به فر هیچ نیازی ندارید.
دوات آنلاین -پاپ کورن یکی از پرطرفدارترین تنقلات است که خیلی ها ترجیح می دهند آن را طعم دار کنند و در این میان طعم سرکه ای آن خیلی جذاب به نظر می رسد. طرز تهیه آن را به نقل از خراسان بخوانید.
مواد لازم برای پاپ کورن سرکه ای
ذرت - یک استکان
روغن - ۲ قاشق غذاخوری
نمک - به مقدار لازم
سرکه - ۲ قاشق غذاخوری
کره - یک قاشق غذاخوری
روش درست کردن پاپ کورن در خانه
1- ابتدا برگ های بلال و دانه های ذرت را جدا کنید و در داخل ظرف مناسبی بریزید سپس آن ها را به صورت یکنواخت داخل یک سینی پهن کنید تا کمی خشک و رطوبت آن کشیده شود .
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیبس سرکه ای، کچاپ و پیاز و جعفری
2- داخل قابلمه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت با شعله متوسط بگذارید تا داغ شود سپس دانه های ذرت را اضافه کنید و کمی نمک روی آن ها بپاشید.باید دانه های ذرت به اندازه ای باشد که کف قابلمه را بپوشاند و روی هم قرار نگیرد سپس در قابلمه را بگذارید.
3- قابلمه را چپ و راست کنید تا دانه های ذرت تفت داده شود بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه صدای ترکیدن دانه های ذرت بلند می شود.
4- بعد از مدتی صدای ترکیدن دانه های ذرت خیلی کم میشود.
5- قابلمه را از روی حرارت بردارید و ۵ دقیقه صبر کنید.
6- برای مزه و طعم دار کردن پاپ کورن کره را در دمای اتاق داخل ظرف مناسبی بگذارید تا آب شود سپس نمک و سرکه را اضافه کنید و هم بزنید. سپس روی پاپ کورن بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه روی گاز بگذارید.
12jav.net