2021/12/02
۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ آذر
دیباچه
طرز تهیه پاپ کورن سرکه ای خانگی بدون فر

طرز تهیه پاپ کورن سرکه ای خانگی بدون فر

پاپ کورن سرکه ای را می توانید خیلی راحت در خانه درست کنید و اصلا به فر هیچ نیازی ندارید.

دوات آنلاین -پاپ کورن یکی از پرطرفدارترین تنقلات است که خیلی ها ترجیح می دهند آن را طعم دار کنند و در این میان طعم سرکه ای آن خیلی جذاب به نظر می رسد. طرز تهیه آن را به نقل از خراسان بخوانید.

 

مواد لازم برای پاپ کورن سرکه ای

ذرت -  یک استکان

روغن -  ۲ قاشق غذاخوری

نمک  - به مقدار لازم

سرکه  - ۲ قاشق غذاخوری

کره  - یک قاشق غذاخوری

چطوری در خانه پاپ کورن سرکه ای درست کنیم

روش درست کردن پاپ کورن در خانه

1- ابتدا برگ های بلال و دانه های ذرت را جدا کنید و در داخل ظرف مناسبی  بریزید سپس آن ها را به صورت یکنواخت داخل یک سینی پهن کنید تا کمی خشک و رطوبت آن کشیده شود .

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیبس سرکه ای، کچاپ و پیاز و جعفری

 

2- داخل قابلمه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت با شعله متوسط بگذارید تا داغ شود سپس دانه های ذرت را اضافه  کنید و کمی نمک روی آن ها بپاشید.باید دانه های ذرت به اندازه ای باشد که کف قابلمه را بپوشاند و روی هم قرار نگیرد سپس در قابلمه را بگذارید.

 

3- قابلمه را چپ و راست کنید تا دانه های ذرت تفت داده شود بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه صدای ترکیدن دانه های ذرت بلند می شود.

 

4-  بعد از مدتی صدای ترکیدن دانه های ذرت خیلی کم می‌شود.

 

 5- قابلمه را از روی حرارت بردارید و ۵ دقیقه صبر کنید.

 

6- برای مزه و طعم دار کردن پاپ کورن کره را در دمای اتاق داخل ظرف مناسبی بگذارید تا آب شود سپس نمک و سرکه را اضافه کنید و هم بزنید. سپس روی پاپ کورن بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه روی گاز بگذارید.

 

کارنامه
صفحه اصلی گاج مارکت
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.