فیلم: طرز پخت آش بادمجان ملایر
آش بادمجان از غذاهای سنتی ملایر است که در این فیلم دستور تهیه آن به طور کامل توضیح داده شده است.
دوات آنلاین -آش بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ملایر است که با گوشت تهیه می شود. دستور پخت این آش را می توانید در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم مشاهده کنید.
مواد لازم برای آش بادمجان
گوشت سردست ۳۰۰ گرم
بلغور گندم ۳۰۰ گرم
لوبیا چیتی و لوبیا سفید جمعا ۱۰۰ گرم
نخود ۱۰۰ گرم
کشک ۲۰۰ گرم
بادمجان ۱ کیلو
پیاز ۴ عدد
زردچوبه، فلفل سیاه ونمک به میزان لازم
پیاز ۴ عدد
سیر داغ و نعنا داغ به میزان لازم
روغن به میزان لازم
دستور تهیه آش بادمجان
حبوبات را از ۲۴ ساعت قبل و بلغور گندم را از ۱۲ ساعت قبل خیس کنید. حبوبات را جداگانه بپزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل آش دوغ
گوشت را با پیاز و نمک و فلفل و زرد چوبه بپزید.
بعد از پخت، گوشت را از استخوان جدا کرده وکنار بگذارید. بلغور گندم را در آب گوشت به مدت ۳ ساعت بپزید.
بادمجان را به صورت حلقه ای درمقداری روغن سرخ کنید و یک ساعت آخر پخت همراه گوشت پخته شده وحبوبات به آش اضافه کنید.
ببینید: طرز تهیه آش آبادانی اصل
باقیمانده پیاز را خرد کرده با مقداری زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید و به آش اضافه کنید.
پانزده دقیقه آخر پخت کشک و مقداری نمک به آش اضافه کنید. سپس در ظرف مورد نظر کشیده و با مقداری نعنا داغ، سیر داغ، پیاز داغ تزئین کنید.
12jav.net