2024/11/23
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه قطاب خانگی ساده بدون فر

طرز تهیه قطاب خانگی ساده بدون فر

درست کردن قطاب در خانه اصلا کار پیچیده ای نیست و شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را خودتان تهیه کنید.

دوات آنلاین -شهر یزد شهر شیرینی های خوشمزه است و میان آن همه خوراکی سنتی قطاب گل سر سبد محسوب می شود اما درست کردن قطاب خانگی هم ممکن است و شما برای این کار نیازی به فر ندارید. طرز تهیه قطاب ساده را در ادامه به نقل از بیتوته بخوانید:

 

مواد لازم برای قطاب خانگی

این میزان مواد برای 6 نفر کافی است.

آرد-250 گرم

 روغن جامد- 80 گرم 

آب - 200 میلی لیتر 

پودر قند یا شکر - به مقدار لازم

پودر هل – یک قاشق مرباخوری

گردو آسیاب شده - 100 گرم 

روغن مایع -  به مقدار لازم

قطاب خانگی ساده را چطور درست می کنند

دستور تهیه قطاب ساده

1. آب و روغن جامد را با هم مخلوط کرده روی گاز با حرارت متوسط میگذاریم تا روغن ذوب شود. همین که آب شروع به ریزجوش زدن کرد شعله را خاموش کنید.

 

ببینید: تر حلوای زعفرانی را چطور بپزیم

 

2. آرد را الک کرده به مخلوط آب و روغن اضافه کنید. بهتر است آرد را کم کم اضافه کنید تا زمانی که خمیر نرم و لطیفی بدست آید و خمیر به دست نچسبد. بعد از آماده شدن خمیر صبر میکنیم به دمای محیط برسد. در این دستور خمیر نیازی به استراحت ندارد.

 

3. برای داخل قطاب، پودر شکر، هل، گردو و دارچین را مخلوط کنید. نسبت مواد داخل قطاب کاملا سلیقه ای است.

 

4. معمولا در یزد دربعضی قطاب ها فتیر خرد شده و پودر بادام به جای گردو اضافه میکنند. ولی ترکیب گردو برای قطاب خوشمزه تر است.

 

5. روغن مایع را در ظرف گود ریخته می گذاریم کاملا داغ شود.

 

فیلم: چگونه گز خانگی درست کنیم

 

6. به اندازه گردو از خمیر قطاب برداشته و با کف دست به قطر 3 میلی متر خمیر را پهن میکنیم.

 

7. مقداری از مواد میانی را برداشته و وسط خمیر میریزیم و به صورت بقچه گرد می کنیم و اضافه خمیر را از سرش جدا کرده و کف دست میچرخانیم تا کاملا گرد شود.

 

8. قطاب ها را در روغن انداخته سرخ می کنیم تا طلایی شود و روی دستمال حوله ای میگذاریم روغن اضافه اش گرفته شود.

 

9. بعد از گذشت 4 تا 5 ساعت قطاب ها را داخل خاک قند که کمی پودر هل به آن اضافه شده است می غلتانیم.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.