2021/12/02
۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ آذر
دیباچه
طرز تهیه کامل خمیر پیتزای پفکی خانگی

طرز تهیه کامل خمیر پیتزای پفکی خانگی

همه فوت و فن های درست کردن خمیر پیتزای پفکی در خانه را در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین -شاید شما هم قبلا در خانه خمیر پیتزا درست کرده باشد اما پفکی نشده باشد. اگر می خواهید نتیجه کارتان عالی باشد می توانید از طرز تهیه زیر که به نقل از خراسان آمده است کمک بگیرید.

 

مواد لازم برای خمیر پیتزا

آب ولرم (داغ نباشد) –یک چهارم پیمانه

مایه خمیر- یک قاشق چای‌خوری

آرد همه‌کاره  - 2 پیمانه

نمک – نصف قاشق چای‌خوری

چه کار کنیم خمیر پیتزا پفکی شود

ترفندهای پفکی شدن خمیر پیتزا

1- مایه‌ خمیر را در آب حل کنید. آب را در یک کاسه یا ظرفی با اندازه‌ متوسط برای مخلوط کردن بریزید.

 

بیشتر بخوانید: پودر سوخاری خانگی را چطور درست کنیم

 

 2- مایه‌ خمیر و آب را با هم مخلوط کنید و ۳ تا ۵ دقیقه به آن زمان بدهید.

 

3- نمک، آب و خمیرمایه حل‌ شده در آب را به آرد اضافه کنید تا خمیر به دست آید.

 

 4- خمیر را به‌مدت ۵ دقیقه ورز دهید تا یکدست و کمی چسبناک شود و کش بیاید.

 

 5- اگر خمیر به دست یا کاسه می‌چسبد و مانند یک آدامس بادکنکی شده، بهتر است یک قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید، البته ممکن است لازم باشد چند بار این کار را تکرار کنید تا کار با آن ساده‌تر شود.

 

 6- یادتان باشد در اضافه کردن آرد زیاده‌روی نکنید. بعد از درست کردن خمیر می توانید بلافاصله از آن استفاده کنید یا اجازه دهید خمیر یک تا یک ساعت و نیم استراحت کند. می‌توانید این خمیر را در فریزر نگهداری کنید.

 

کارنامه
صفحه اصلی گاج مارکت
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.