2021/05/10
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۰ ارديبهشت
طرز تهیه 4 نوع خوراک مرغ؛ از مجلسی تا ساده و فوری

طرز تهیه 4 نوع خوراک مرغ؛ از مجلسی تا ساده و فوری

دستور پخت انواع مختلف خوراک مرغ را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -خوراک مرغ را می توان به شیوه های مختلف درست کرد. از نوع مجلسی گرفته تا ساده و سریع. همچنین می توان آن را با سیب زمینی یا قراچ همراه کرد. طرز تهیه این غذاها را در ادامه بخوانید.

دستور پخت خوراک مرغ با سیب زمینی را بخوانید

خوراک مرغ و سیب زمینی

مواد لازم برای 3 نفر

روغن  2 قاشق سوپخوری

 هویج نگینی خردشده  یک عدد

سیب زمینی نگینی خردشده    یک عدد

کره  2 قاشق سوپخوری

پیاز خردشده یک عدد

سیر ریز خردشده     2 حبه

فلفل دلمه ای نگینی خردشده   یک عدد

سس گوجه فرنگی   یک پیمانه

آب           یک و یک چهارم پیمانه

ران مرغ  600 گرم

نمک  به مقدار لازم

پنیر چدار رنده شده (در صورت تمایل)  یک چهارم پیمانه

 

طرز تهیه

روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط گرم کنید.

 

هویج و سیب زمینی پوست کنده و نگینی خردشده را در روغن تفت دهید تا طلایی و برشته شوند و سپس کنار بگذارید.

 

ران های مرغ را به ظرف اضافه کرده و حدود 2 الی 3 دقیقه هر طرف آنها را تفت دهید و سپس از ظرف خارج کره و کنار بگذارید.

 

سیر و پیاز ریز خردشده را به همان ظرف اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و طلایی شده و عطر و بوی آنها بلند شود.

 

سس گوجه فرنگی و یک پیمانه آب را اضافه کرده و اجازه دهید مواد حدود 10 الی 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزند.

 

پیشنهاد: غذای مجلسی با مرغ چی بپزیم

 

ران های مرغ و یک چهارم پیمانه آب را اضافه کنید و نمک بریزید.

 

در ظرف را بگذارید و به پخت مواد روی حرارت ملایم ادامه دهید تا مرغ کاملا بپزد.

 

سیب زمینی، هویج، فلفل دلمه ای، کره و پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر به پخت مواد ادامه دهید.

 

سپس خوراک را در ظرف مناسبی کشیده و به همراه برنج دم کشیده سرو کنید.

خوراک مرغ با قارچ را چطور درست کنیم

خوراک مرغ با قارچ

مواد لازم

سینه ی مرغ بدون استخوان    ٢ عدد

قارچ ٢٠٠گرم

کره ۵٠ گرم

پیاز متوسط ١ عدد

سیر     ٢ حبه

خامه   ١٠٠ میلی لیتر

شیر یا آب مرغ        ٢ پیمانه

جعفری خرد شده     ٢ قاشق غذاخوری

پنیر خامه ای یا ریکوتا ٣قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا نصف  پیمانه

پودر سیر نصف قاشق غذاخوری

پودر پاپریکا نصف قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاهبه مقدار لازم

 

دستور پخت

1- پیاز را خرد کنید و در تابه با مقداری روغن تفت دهید. قارچ رو اسلایسی برش دهید و به همراه سیر به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا قارچ کمی سرخ شود و سپس از روی حرارت بردارید. قارچ که از حرارت‌ افتاد، با جعفری و پنیر مخلوط کنید.

 

2- سینه های مرغ را مطابق تصویر برش دهید تا به شکل جیب دربیاد. اگر از قسمت ضخیم مرغ برش بدید موادتون بهتر داخل جیب می‌مونه. تمام سطح سینه ی مرغ را با نمک، فلفل سیاه، پودر سیر وپاپریکا مرینیت( مزه دار) کنید و به تمام قسمتهای مرغ بمالید.

 

پیشنهاد: غذا با فیله مرغ چی درست کنیم

 

3- در این مرحله باید ترکیب قارچ و پنیر را به عنوان مواد میانی داخل برش سینه مرغ قراربدید و روی مواد، پنیر پیتزا بریزید.

 

4- با چند خلال دندان، لبه های سینه مرغ را ببندید. با اینکار از ریختن مواد میانی جلوگیری میکنید و امکان ریختن قارچ به بیرون کمتر می‌شود.

 

5- بعد ازاینکه مرغ آماده شد، کمی کره داخل تابه بریزد و روی حرارت قراربدید. سینه های مرغ را به آرومی در تابه قراردهید تا سرخ بشه. هر دوطرف سینه را کمی سرخ کنید و بپزید.

 

6- در مرحله آخر باید سس را آماده کنید و سینه های مرغ را به سس منتقل کنید. برای تهیه سس، در تابه ای، کره بریزید و سیر خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید. دراین مرحله میتونید برای قوام بیشتر سس، نصف قاشق آرد هم اضافه کنید. بعد خامه رو اضافه کنید؛ نمک و فلفل و در آخر شیر یا آب مرغ رو بریزید. سینه ها رو به سس منتقل کنید.

 

7- روی ماهیتابه را با فویل بپوشونید و تابه را داخل فر با دمای ١٨٠ درجه بگذارید؛ حدودا ٢٠ دقیقه یا نیم ساعت تا مرغ کاملا پخته بشود.

چگونه خوراک مرغ مجلسی بپزیم

خوراک مرغ مجلسی

مواد لازم برای ۴ نفر

مرغ ۲کیلوگرم

پیاز ۲عدد

سیر ۲حبه

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

ادویه ۱ونیم قاشق چایخوری مخلوط پودر تخم گشنیز و زیره اسیاب شده

زعفران ۱قاشق چایخوری آبکرده و غلیظ

رب گوجه فرنگی ۳قاشق سوپخوری

کره ۳قاشق سوپخوری

آب یک سوم پیمانه

 

چه طور درست کنیم

ابتدا مرغ را پاک کرده و سپس چربی‌های مرغ را بکنید و آن را قطعه قطعه کرده و بشویید و در صافی قرار دهید.

 

نمک، فلفل و ادویه مورد نظر را با محلول زعفران، کره‌ آب شده، رب گوجه و آب مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید سپس قطعات مرغ را در ظرف مورد نظر بچینید.

 

پیاز را نگینی خرد کرده و مقداری از آن را به همراه کمی سیر ورقه شده روی مرغ قرار دهید سپس سه تا چهار قاشق سس روی آن بریزید.

 

بیشتر بخوانید: شنیسل مرغ را چه طور خودمان در خانه درست کنیم

 

مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روی پیاز و سس قرار دهید و روی آن را با پیاز خرد شده و سیر ورقه شده و سس بپوشانید در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا مرغ آب بیندازد و محتویات داخل ظرف به جوش آید سپس حرارت را کم نموده، اجازه دهید تا بپزد و سس غلیظی داشته باشد، سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغ‌ها بریزید و به همراه نان با چلوی زعفرانی تزیین کرده و سرو نمایید.

 

خوراک مرغ فوری

مواد لازم

کنسرو ذرت شیرین: ۱ قوطی

سینه مرغ: ۱ عدد

آویشن: به مقدار لازم

آبلیمو: یک چهارم لیوان

ماست‌: ۳ قاشق غذا خوری

سس مایونز: ۲ قاشق غذا خوری

قارچ: ۱۰ عدد

روغن: به مقدار لازم

نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم

 

دستور تهیه

۱. مرغ را خرد کنید و با روغن درون تابه در بسته بگذارید تا اول آب بیاندازد و بعد سرخ شود. (با این روش مرغ کاملا می پزد)

 

۲. حالا یک پیاز کوچیک را ریز کنید و با مرغ تفت بدهید.

 

غذای مشابه: خوراک مرغ خوشمزه و رژیمی؛ 2 دستور پخت متفاوت

 

۳. قارچ خرد شده را اضافه کنید و بگذارید آب قارچ کشیده و بعد از ان همراه با مرغ خوب سرخ شود.

 

۴. ذرت را اضافه کنید و زردچوبه و آویشن و فلفل را هم اضافه کنید بعد از این مرحله سس مایونز و ماست را اضافه کنید.

 

۵. نمک غذا را اندازه کنید و آب لیمو ترش را هم اضافه کنید و بگذارید غذا غلیظ شود که تقریبا ۱۰ دقیقه با حرارت متوسط طول می‌کشد.

 

۶. بعد غذا را در ظرف کشیده و روی اون چیپس خلال یا نمکی معمولی بریزید.

 

منابع: ماهنامه سفره ایرانی – مجله اکالا- مجله دوستان- پاپیون

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.