سوپ شوربا را چطور درست می کنند
طرز تهیه سوپ شوربا بسیار ساده و آسان است. این سوپ برای فصل سرما بسیار مفید است و می تواند از بیمار شدن شما پیشگیری کند.
دوات آنلاین -شوربا یکی از ساده ترین و در عین حال خوشمزه و پرخاصیت ترین سوپ ها است که به راحتی و در زمان کوتاهی تهیه شده و سرشار از خاصیت بوده و بدن را تقویت می کند. برطرف کننده ضعف جسمانی و یکی از بهترین گزینه ها برای ایام سرد سال است. طرز تهیه و دستور پخت این سوپ را به نقل از چاردیواری جام جم بخوانید.
مواد لازم برای تهیه شوربا
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط: ۲ عدد
برنج نیم دانه، ماش و عدس: روی هم یک پیمانه
سبزی تازه خردشده شامل جعفری و گشنیز و اسفناج یک پیمانه
شلغم متوسط: ۴ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
دستور پخت سوپ شوربا
پوست یکی از پیازها را کنده و رنده می کنیم و با گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کرده و به شکل قلقلی در آورده و کنار می گذاریم.
ببینید: دستور پخت سوپ جو با شیر و قارچ
برنج نیم دانه، ماش و عدس را شسته در قابلمه مناسبی ریخته و با کمی آب روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید.
سپس حرارت را کم کرده و نمک، فلفل، زردچوبه و قلقلی ها را در آن ریخته و در قابلمه را می گذاریم و بعد از چند دقیقه پوست شلغم ها را گرفته و رنده درشت کرده و همراه سبزی خردشده سوپ به مواد اضافه کرده و دوباره در قابلمه را می گذاریم تا سوپ به آرامی جوشیده، مواد پخته شده و جا بیفتد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ رشته فرنگی با اسکلت مرغ
در نهایت شوربا را در ظرف مناسبی ریخته و داغ سرو می کنیم.
یادتان باشد به جای سبزی سوپ می توان از شوید تازه استفاده کرد.
برای افراد بیمار اگر شوربا با ماهیچه پخته شود تاثیرش بیشتر خواهد بود.
12jav.net