فیلم آموزش تهیه ناگت مرغ پنیری خانگی
ناگت مرغ پنیری غذایی محبوب است که حتما نباید آن را به صورت نیمه آماده از بیرون بخرید. با این فیلم می توانید آن را در خانه درست کنید.
دوات آنلاین -ناگت مرغ پنیری از جمله غذاهایی است که اکثر افراد با هر سلیقه و ذائقه ای از آن خوش شان می آید. پس بد نیست طرز تهیه خانگی این غذا را یاد بگیرید. برای این کار فیلم بالا را از برنامه به خانه بر می گردیم تماشا کنید.
مواد لازم برای ناگت مرغ پنیری
سینه مرغ چرخ شده ۵۰۰گرم
کره به دمای محیط رسیده ۵۰گرم
پودر سوخاری بی طعم ۱۰قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
آب سرد یک چهارم پیمانه
پودر پیاز ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سینه مرغ شکم پر با پنیر
ادویه ها شامل :
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
آویشن ۱ قاشق چای خوری
ریشه جوز ۱ قاشق چای خوری
پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز یا سفید نصف قاشق چای خوری
ببینید: طرز تهیه مرغ بریانی خانگی در فر و بدون فر
مواد برای برای سوخاری کردن ناگت
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید به میزان لازم
پودر سوخاری پانکو رنگی به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه ناگت مرغ پنیری
سینه مرغ، کره، پودر سوخاری و تمامی ادویه ها به همراه آب سرد با هم مخلوط می شوند و ورز داده سپس داخل یخچال یک تا دو ساعت استراحت داده می شود.
از خمیر به دست آمده گوله هایی اندازه گردو برداشته و در دست گرد می کنیم و ابتدا درون آرد سپس درون تخم مرغ و در انتها درون پودر پانکو غلتانده و سرخ می کنیم.
12jav.net