راه حل زود پختن سیرابی چیست
چه کار کنیم سیرابی زود بپزد و سفت نشود؟ خوراک سیرابی را چه طور درست کنیم؟
دوات آنلاین -یکی از مشکلات درست کردن سیرابی در خانه این است که خیلی دیر می پزد. حالا پاک کردنش به کار که کلی زحمت دارد. البته می توانید سرابی پاک شده بخرید اما برای این که غذایتان زود آماده شود و سفت هم نشود می توانید از دستور پخت زیر استفاده کنید و در ادامه طرز تهیه یک نوع خوراک سیرابی را هم که مخصوص آذربایجانی ها است بخوانید.
روش پختن سیرابی
سیرابی را پس از شستوشو به تکههای کوچک برش دهید.
حتما از زودپز استفاده کنید تا به بهترین شکل ممکن پخته شود.
سیرابی، آب، فلفل، پیاز، سیر و گوشت آبگوشتی یا قلم را داخل زودپز بریزید و ۲ ساعت اجازه دهید تا کامل بپزد. یادتان باشد 2 حبه سیر کافی است. پیاز هم 2 عدد بس است. سیر و پیاز را به این دلیل باید اضافه کنید که بوی سیرابی را بگیرد.
ترفند: آب پز کردن سریع سیب زمینی
پس از پخت نمک و دارچین را به آن اضافه کنید. اضافهکردن نمک از اول پخت باعث سفت شدن سیرابی میشود.
گوشت آبگوشتی و قلم به سیرابی قوام میدهد و طعم آن را بسیار لذیذ میکند.
طرز تهیه خوراک سیرابی
اهالی پلدشت استان آذربایجان غربی با سیرابی نوعی خوراک خیلی خوشمزه درست می کنند که دستور پخت و روش تهیه آن در ادامه آمده است. میزان مواد ذکر شده برای 6 نفر است.
مواد لازم برای خوراک سیرابی
۱۵۰ گرم لپه
یک عدد سیبزمینی
یک عدد پیاز
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
به اندازه لازم نمک، فلفل و زردچوبه
به میزان دلخواه آبلیمو
دستور پخت خوراک سیرابی
۱- پیاز را ریز خرد کنید و بعد با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.
ترفند: بهترین روش پخت حبوبات دیرپز بدون نفخ
۲- سیرابی خردشده را به پیاز اضافه کنید و نمک، فلفل، زردچوبه را هم به همراه مقداری آب بیفزایید و بگذارید خوب بپزد.
۳- لپهها را که از قبل خیس کردهاید به سیرابی اضافه کنید.
۴- بعد از اینکه لپه و سیرابی پخت، سیبزمینی را نگینی خرد کنید و به بقیه موادتان اضافه کنید.
۵- رب گوجهفرنگی را به سیرابی اضافه کنید و بگذارید چند قل بزند سه دقیقه قبل از اینکه سیرابی را از روی گاز بردارید، آبلیمو را به آن اضافه کنید.
منابع: ایرنا - همشهری
12jav.net