بهترین روش برای آب پز کردن سریع سیب زمینی
چگونه سیب زمینی را سریع و ساده آب پز کنیم طوری که خاصیتش را از دست ندهد.
دوات آنلاین -آب پز کردن سسیب زمینی کار ساده ای است اما همین کار هم در آشپزی فوت و فن هایی دارد که باعث می شود هم سریع تر انجام شود و هم اینکه خاصیت سیب زمینی حفظ شود. این ترفندها را به نقل از خراسان بخوانید.
بیشتر اوقات مردم آب سرد روی سیب زمینی میریزند. در نتیجه، سیب زمینی در طی فرایند آبپز، بیشتر مواد مغذی خود را از دست می دهد. سالمترین راه حل این است که سیب زمینی خام را در آب جوش قرار دهید و فقط وقتی نرم شد به آن نمک بزنید.
سیب زمینیهای تازه (خوب شسته شده یا پوست کنده) در آب جوش غوطه ور می شود و کافی است به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت متوسط آن را بجوشانیم.
آب پز کردن سیب زمینی با پوست
سیب زمینیهای کهنه باید با پوست جوشانده شود، زیرا بهترین مواد در زیر پوست آن قرار دارد. در صورت پوست کندن، باید تا حد ممکن نازک، پوست کنده شود. سیب زمینی پوست کنده را میتوانید به قطعات کوچک ریز کنید تا زمان پخت را کاهش دهید.
میتوانید 250 میلی لیتر شیر به ازای هر لیتر و کره و پیاز را به آبی که سیب زمینی در آن در حال جوشاندن است، اضافه کنید تا طعم آن ها بهتر شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی پوست کنده
سیب زمینی منبع عالی ویتامین C است. سبزیجات با ریشه متوسط میتوانند یک چهارم نیاز روزانه شما به ویتامین c را تأمین کنند. علاوه بر این، فرد با خوردن سیبزمینی منیزیم، کلسیم، آهن، منگنز، ید، سدیم و گوگرد دریافت میکند.ابتدا سیب زمینی ها را انتخاب کنید. برای این کار سیب زمینی باید کاملاً زرد باشد.
کدام سیب زمینی ها مناسب نیستند
سبز رنگ بودن حتی قسمت کوچکی از سیب زمینی باعث تلخ شدن آن بعد از پختن میشود و ممکن است برای معده تان ایجاد ناراحتی کند.
سیب زمینی نباید پژمرده،خراب یا کرم خورده باشد. ابتدا خرابی های آن را بگیرید و قبل از آب پز کردن آن را خوب بشویید تا پوستش تمیز شود. برای این کار یک برس تمیز و استفاده نشده مخصوص ظرف شویی بردارید.
هر یک از سیب زمینی ها را زیر آب سرد با برس تمیز کنید تا خاک و کثیفی هایی که به پوست سیب زمینی چسبیده است از آن جدا شود.می توانید سیب زمینی ها را خشک کنید و برای این که وقتی آنها را می پزید پوست تردی داشته باشند، روی آن ها کره و نمک بمالید.
12jav.net