مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -طرز تهیه کامل کیک گوشت کنجدی در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم توضیح و آموزش داده شده است.
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲ پیمانه
ماست نیم پیمانه
کره آب شده ربع پیمانه
روغن مایع ربع پیمانه
بکینگ پودر ۱قاشق مرباخوری
نمک، آویشن، پودر سیر به مقدار لازم
پیاز نگینی یک عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
بادمجان قلمی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
قارچ بلانچ شده نیم پیمانه
پیاز سرخ شده ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پنیر پیتزا نیم پیمانه
نمک ، زرچوبه، ادویه کاری به مقدار لازم
کنجد به مقدار لازم
پیاز خرد شده را روی حرارت می گذاریم و گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم.
فلفل دلمه ای و قارچ بلانچ شده را هم اضافه میکنیم و رب گوجه فرنگی بادمجان هم جداگانه داخل فر گریل میکنیم.
تخم مرغ را با ادویه ها و ماست و کره و روغن مخلوط میکنیم، آرد هم اضافه میکنیم .
داخل قالب چرب میکنیم و کنجد میریزیم.
حالا یک دوم از مواد کیک را میریزیم داخل قالب و مواد میانی و پنیر پیتزا و بعد بقیه مواد کیک را داخل فر ۱۸۹ درجه به مدت ۴۵ دقیقه می گذاریم.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.