2021/10/16
۱۴۰۰ شنبه ۲۴ مهر
دیباچه
طرز تهیه سوپ عدس؛ یک پیش غذای مفید

طرز تهیه سوپ عدس؛ یک پیش غذای مفید

تمام فوت و فن ها و نکاتی که برای پختن سوپ عدس باید بدانید در این مطلب آمده است.

دوات آنلاین -سوپ عدس، حجم بالایی از آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و املاح مورد نیاز بدن دارد که  می‌تواند  باعث بهبود عملکرد سیستم دفاعی در برابر ویروس کرونا شود. عدس، پروتئین بالا و هضم ساده‌ای دارد و می‌تواند قند خون را هم تنظیم کند. معمولا توصیه می‌شود که بیماران مبتلا به کرونا، مصرف خوراکی‌های حاوی آب و فیبر را هم در برنامه غذایی‌شان افزایش دهند؛ زیرا کم‌ آب شدن بدن یا کمبود فیبر در بدن می‌تواند به تضعیف عملکرد سیستم دفاعی بدن منجر شود. طرز تهیه این سوپ را به نقل از خراسان بخوانید:

 

مواد لازم برای ۶ نفر

روغن زیتون - ۲ قاشق غذاخوری

پیاز نگینی خرد شده – یک لیوان

هویج نگینی خرد شده - یک لیوان

پودرآویشن  - یک قاشق چای‌خوری

آب سبزیجات - ۶ لیوان (مخلوط   آب گوجه‌فرنگی با کرفس و جعفری)

عدس پخته ‌شده - ۲ لیوان

نمک- به میزان لازم

برگ اسفناج -  ۵ لیوان

سرکه -  یک‌ و نیم قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده - یک‌ چهارم لیوان

سوپ عدس را چطور درست می کنند

دستور پخت سوپ عدس

1- پیاز و هویج خرد شده را در حد نرم شدن با روغن زیتون تفت دهید. این کار حدود ۵ دقیقه زمان می‌برد. بهتر است از روغن زیتون مخصوص سرخ کردن برای این کار استفاده کنید.

 

ببینید: دستور پخت سوپ جو با شیر و قارچ

 

2- پس از این‌که پیاز و هویج، کمی نرم و سبک شد، آویشن را هم اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر به تفت دادن خود ادامه دهید.

 

3- عدس پخته، آب سبزیجات و نمک را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را کمی  بیشتر کنید تا مایه سوپ به جوش بیاید.

 

4- بعد از جوش آمدن سوپ، حرارت را کم کنید، در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا مواد داخل سوپ حدود نیم ساعت با یکدیگر بجوشد.

 

5- پس از نیم ساعت، نصف مواد سوپ را داخل کاسه گودی بریزید و این مواد را با گوشت کوب برقی، نرم کنید.

 

6- مواد  را به قابلمه سوپ برگردانید. این کار باعث می‌شود تا غلظت و بافت سوپ شما بهتر شود.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت سوپ رشته فرنگی با اسکلت مرغ

 

۷- برگ‌های ترد و تازه اسفناج را هم خرد و به سوپ عدس اضافه کنید.

 

۸- حدود نیم ساعت دیگر در قابلمه را ببندید تا همه مواد به‌خوبی بپزد و طعم یکنواختی بگیرد.

 

۹- بعد از پخت کامل سوپ، شعله را خاموش کنید و سپس سرکه و جعفری تازه و خرد شده را هم داخل قابلمه بریزید.

 

۱۰- اگر بیمار علاقه‌ای به سرکه نداشت، می‌توانید از آب‌لیمو یا آب‌غوره تازه برای طعم دادن به سوپ  استفاده کنید.

 

لباس پایزی با سلام
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.