مزه دار کردن ماهی؛ فوت و فن هایی که باید بدانید
اگر می خواهید بدانید ماهی را چطور مزه دار کنید که خوشمزه تر شود این مطلب شما را راهنمایی می کند.
دوات آنلاین -یکی از فوت و فن های خوشمزه تر شدن ماهی این است که آن را مزه دار کنید. برای این کار روش های مختلفی وجود دارد. در ادامه 7 ترفند بسیار مهم و طلایی به نقل از ایرنا زندگی آمده است:
روش های مزه دار کردن ماهی
1. ابتدا ماهی را با کمی روغن زیتون خوب ورز دهید تا روغن به خرد ماهی برود.
آشپزی: 4 روش متنوع برای پخت ماهی
۲. سپس لیمو ترش تازه یا آب نارنج را روی ماهی بچکانید.
۳. زردچوبه، فلفل، نمک، ادویه ماهی و میگو و مقدار کمی دارچین روی ماهی بپاشید و با استفاده از قلم مو به همه نقاط پخش کنید.
بیشتر بخوانید: چگونه جوجه کباب را مزه دار کنیم
۴. مقدار کمی رب نارنج یا رب انار را رقیق کنید و روی ماهی بریزید.
۵. چند حلقه پیاز روی ماهی بگذارید
۶. به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا ماهی خوب مزهدار شود.
۷. سپس میتوانید به همین شکل در فر بگذارید یا آن را سرخ کنید.
12jav.net