مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -غذاهای هندی به تند بودن شان معروف هستند. یکی از این غذاها که خیلی هم تند است ویندالوی مرغ نام دارد. این غذا مربوط به گوآ واقع در غرب هندوستان است. در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم طرز تهیه و دستور پخت آن به طور کامل شرح داده شده است. نیازی نیست مواد اولیه را یادداشت کنید چون همه آنها در زیر آمده است.
مرغ بدون پوست 300 گرم
پیاز رنده شده ۲ عدد متوسط
خمیر سیر یا رنده شده ۴ حبه
خمیر زنجبیل تازه 1 قاشق سوپ خوری
آشپزی: طرز تهیه مرغ هندی با ماسالا
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
آب یا آب مرغ حدود 3-4 پ
سرکه سفید ۴ قاشق سوپ خوری
شکر 1 قاشق مربا خوری
برگ بو 1-2 عدد
گشنیز تازه خورد شده
روغن به مقدار لازم
نمک
ادویه گراماسالا ۲-۳ قاشق غذاخوری
ترکیب ادویه گراماسالا: زردچوبه، پودر هل، فلفل کشمیری یا فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر خردل، پودر گشنیز، پودر شنبلیله، پودر زیره، دارچین، میخک، بادیان، جوز هندی
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.