دستور پخت شنیسل مرغ در فر؛ رژیمی و خوشمزه
در این دستور پخت روش تهیه شنیسل مرغ آموزش داده شده است البته از نوع رژیمی آن که بسیار خوشمزه است.
دوات آنلاین -آلمانی ها مبدع شنیسل مرغ هستند و این غذا را آنقدر خوشمزه درست کردند که کم کم به کشورهای دیگر راه پیدا کرد و حالا ما هم از طرفداران این طرز تهیه مرغ شده ایم و بدمان نمی آید آن را هر از گاهی در سفره خود بگذاریم. البته شنیسل مرغ را می توان با روش های مختلف درست کرد اما نوع رژیمی آن که در این مطلب به نقل از کتاب کاله آموزش داده شده بسیار لذیذ و در عین حال مفید است. به شرط این که برای درست کردنش فر داشته باشید.
برای شنیسل مرغ رژیمی چی لازم داریم
سینه مرغ دو عدد بزرگ (حدود 700 گرم)
آرد دو قاشق غذاخوری سر پر
فلفل سیاه آسیاب شده به مقدار لازم
پاپریکا یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ متوسط دو عدد
لیمو یک قاشق غذاخوری
پودر آویشن دو قاشق چایخوری
پودر سوخاری تازه دو فنجان (150 گرم)
روغن زیتون (برای سرخ کردن) به مقدار لازم
سیب زمینی کوچک 500 گرم
کدو سبز (خرد شده) دو عدد بزرگ
جعفری تازه خرد شده یک چهارم فنجان
لیمو ترش (برای سرو) یک عدد
طرز تهیه شنیسل مرغ در فر
برای تهیه یک شنسیل مرغ حرفهای و خوشمزه در فر ابتدا باید سینه مرغ را با استفاده از چاقو به صورت افقی به دو نیم تقسیم کنید. هر تکه از سینه مرغ را داخل بستهبندی پلاستیکی جدا قرار دهید. با استفاده از گوشکوب، بیفتک یا وردنه روی سینه مرغ بکوبید تا نازک شود و به یک چهارم ضخامت اولیهاش برسد.
دستور پخت: خوراک مرغ با سرکه سیب
یک کاسه بزرگ بردارید و دو قاشق غذاخوریِ سر پر آرد داخل آن بریزید. فلفل سیاه آسیاب شده به مقدار لازم و یک قاشق غذاخوری پاپریکا به آرد اضافه کنید. مخلوط را به آرامی هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
سپس یک کاسه دیگر بردارید و دو عدد تخم مرغ داخل آن بشکنید. تخم مرغها را به آرامی با یک همزن دستی به هم بزنید تا زردهها و سفیدهها خوب با هم ترکیب شوند و فرم یکدستی به خود بگیرند. اکنون، یک کاسه دیگر بردارید و دو فنجانپودر سوخاری را درون آن بریزید.
فیلم آشپزی: طرز تهیه مرغ مکزیکی تند
پوست یک عدد لیمو را با اندازه ریز رنده و به اندازه یک قاشق غذاخوری از آن را به پودر سوخاری اضافه کنید. دو قاشق چایخوری پودر آویشن را به پودر سوخاری اضافه کنید و هم بزنید. به این ترتیب، سه کاسه مجزا دارید که حاوی مخلوط آرد، تخم مرغ و مخلوط پودر سوخاری هستند.
یک سینی فر بزرگ بردارید و کف آن را با کاغذ مخصوص پخت بپوشانید. روی کاغذ کمی روغن زیتون اسپری کنید. اکنون یک تکه سینه مرغ نازک شده را بردارید. آن را ابتدا داخل مخلوط آرد قرار دهید. مرغ را به خوبی در آرد زیر و رو کنید تا تمامی قسمتها به آرد آغشته شود.
سپس مرغ آغشته به آرد را مستقیماٌ وارد مخلوط تخم مرغ کنید. با استفاده از یک قاشق تمامی قسمتهای مرغ را به تخم مرغ آغشته کنید تا چسبناک شود. در نهایت، آن را داخل مخلوط پودر سوخاری قرار دهید و زیر و رو کنید تا مخلوط به مرغ بچسبد.
برای بهتر چسبیدن مخلوط پودر سوخاری روی سطح مرغ میتوانید پودرها را با فشار دست روی مرغ اضافه کنید. شنیسل مرغ را داخل سینی فر قرار دهید. مراحل قبل را با همان ترتیب برای سایر تکهها هم تکرار کنید. هنگامی که همه تکههای مرغ آماده شدند، سینی فر را به مدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
در همین حین فر را روشن کنید و درجه حرارت آن را روی 220 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. پس از این که سینی را از یخچال خارج کردید، مقداری روغن زیتون روی شنیسلها اسپری کنید.
سپس آنها را داخل فر گرم شده قرار دهید. اجازه دهید تا شنیسلها به مدت 25-20 دقیقه داخل فر بپزند. پس از گذشت حدود 10 دقیقه از قرار دادن سینی، در فر را باز کنید و شنیسلها را زیر و رو کنید تا تمامی قسمتها به صورت یکنواخت پخته شوند. در صورت نیاز میتوانید باز هم مقداری روغن زیتون روی شنیسلها اسپری کنید.
در همین حین، سیب زمینی و کدو سبز را خوب بشویید. سیب زمینیها را از وسط نصف کرده و کدو سبز را هم به اندازه دلخواه خرد کنید. سپس هر کدام را به صورت جداگانه آبپز یا بخارپز کنید.
از شنیسلها غافل نشوید و مدام آنها را کنترل کنید. هنگامی که شنیسلها پخته و روی آنها طلایی شد، سینی را با احتیاط از فر خارج کنید و کنار بگذارید.
سیب زمینی و کدو بخارپز شده را با کمی نمک و فلفل سیاه آسیاب شده مزهدار کنید. جعفری تازه را خرد کرده، به سبزیجات بخارپز شده اضافه کنید و سپس مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. حالا غذای شما آماده است.
12jav.net