2024/03/29
۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
طرز تهیه کامل خمیر پاستای خانگی

طرز تهیه کامل خمیر پاستای خانگی

اگر می خواهید خودتان در خانه خمیر پاستای خوشمزه و ارزان تهیه کنید از این مطلب کمک بگیرید.

دوات آنلاین -همه ما معمولا خمیر پاستا را از بیرون می خریم در حالی که درست کردن آن در خانه هم سالم تر است و هم ارزان تر. فقط باید کمی وقت بگذاریم. طرز تهیه این نوع خمیر در ادامه به نقل از خراسان به طور کامل توضیح داده شده است.

با روش تهیه خمیر پاستا در خانه آشنا شوید

مواد لازم برای خمیر پاستا

تخم مرغ - سه عدد

روغن زیتون - یک قاشق غذاخوری

نمک دریایی - نصف قاشق چای‌خوری

آرد معمولی  - ۲۵۰  گرم

چگونه می توانیم خودمان خمیر پاستای خانگی تهیه کنیم

خمیر پاستای خانگی را چه طور درست کنیم

1- ابتدا سه عدد تخم مرغ را داخل دستگاه غذاساز بریزید.

 

فوت و فن: چگونه در خانه پنیر پیتزا درست کنیم

 

2-یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را همراه با نصف قاشق چای‌خوری نمک دریایی اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا مواد مخلوط شود.

 

۳- ۲۵۰گرم آرد معمولی را اضافه و چند دقیقه دیگر مخلوط کنید تا حالت خمیری بگیرد.

 

4-خمیر را از دستگاه غذاساز خارج کنید و روی سطح صافی که از پیش آرد پاشیده اید قرار دهید.

 

5-خمیر را با دست ورز دهید تا بافت آن یکدست شود.

 

6-کمی روغن زیتون روی خمیر بمالید سپس روی آن را با محافظ مواد غذایی بپوشانید. خمیر پوشانده شده را کنار بگذارید تا حداقل ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بماند و استراحت کند.

 

7-پس از ۳۰ دقیقه پوشش روی خمیر را بردارید و پهن کنید و با وردنه تا جایی که می‌توانید آن را نازک کنید.

 

8-این کار را آن‌قدر تکرار کنید تا خمیر به ضخامت پاستا برسد.

 

9-بهتر است آن را به دو نیم تقسیم کنید. هنگامی که خمیر پاستا به ضخامت دلخواهتان رسید، روی خمیر را با کمی آرد بپوشانید و لایه‌های خمیر پاستا را روی هم قرار دهید و با چاقو به شکل و اندازه دلخواه خودتان برش بزنید.

 

فیلم آشپزی: درست کردن پاستا پنه با سس آلفردو

 

10-خمیر پاستای برش داده شده را به صورت رشته‌ای روی گیره‌ای مناسب آویزان کنید و بعداز ۱ تا ۲ ساعت آن را در آب جوش بریزید و برای 5 دقیقه بجوشانید سپس با مواد دلخواهتان ترکیب کنید.

 

 11-برای تهیه خمیر پاستای رنگی کافی است پوره سبزیجات را به مواد اولیه خمیر پاستا اضافه کنید.

 

12-برای نگهداری خمیر پاستا باید ابتدا آن را به خوبی خشک کنید.

 

13-برای خشک کردن خمیر پاستا باید روی خمیر را به خوبی آرد بپاشید سپس آن را برگردانید و سمت دیگر آن را آرد بپاشید و کنار بگذارید تا کاملا خشک شود.

 

14-پس از این که پاستا خشک شد آن را داخل یک ظرف در دار که هوا داخل آن نفوذ نمی‌کند، نگهداری کنید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.