2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
چکار کنیم سالاد الویه خوشمزه تر از همیشه شود

چکار کنیم سالاد الویه خوشمزه تر از همیشه شود

فوت و فن های خوشمزه شدن سالاد الویه در این مطلب به طور کامل توضیح داده شده است.

دوات آنلاین -سالاد الویه یک غذای ساده و خوشمزه است که می‌تواند به تنهایی یا با نان سرو شود.این غذای سبک و لذیذ ریشه در آشپزی روسی دارد و تقریبا همه طرز تهیه آن را می  دانند اما تهیه یک سالاد الویه خانگی ترفندهایی دارد که در ادامه شما را با  آن ها آشنا خواهیم کرد.

 

خراسان نوشت: مواد غذایی اصلی تشکیل دهنده الویه: تخم مرغ، سیب زمینی، مرغ (ژامبون)، خیار شور، نمک، فلفل سیاه، آب لیمو و سس مایونز است که در صورت تمایل و برای ترکیب رنگ و ظاهر اشتهاآورتر آن می‌توان نخود فرنگی، ذرت، هویج، ماست و فلفل دلمه‌ای هم به آن اضافه کرد.

سالاد الویه را چطور خوشمزه تر درست کنیم

اضافه کردن خامه به سس سالاد الویه

یکی دیگر از ترفند‌های خوشمزه شدن الویه اضافه کردن مقداری خامه صبحانه به سس مایونز است. این کار طعم الویه را بسیار لذیذ و خوشمزه می‌کند. شما همچنین می‌توانید در ترکیب سس سالادتان ماست چکیده یا ماست خامه‌ای را هم بگنجانید.

 

آشپزی: سالاد اندونزی را چطور درست کنیم

 

خیارشور‌های مکعبی خرد شده را با کمی آب بشویید این کار بو و طعم بهتری به آن می‌دهد.

 

اگر در تهیه سالاد الویه خانگی، از مرغ استفاده می‌کنید حتما تخم مرغ آب پز کمتری را به کار ببرید.

 

فیله بدون استخوان یا سینه مرغ مورد استفاده‌تان را با پیاز، هویج، فلفل دلمه ای، کمی فلفل سیاه و زردچوبه بپزید.

 

نکات ریز: سالاد ماکارونی مجلسی؛ چند ترفند مهم

 

سیب زمینی و ادویه در سالاد الویه

به خاطر داشته باشید بیش از اندازه از سیب زمینی استفاده نکنید این کار طعم دیگر مواد را از بین می‌برد و مصرف سس را هم بالا خواهد برد.

 

ترکیب ادویه سالاد الویه، فلفل سیاه و آب لیموی تازه است که به خوبی بوی زهم تخم مرغ را از بین می‌برد.

 

برای سرو کردن سالاد بهتر است از قالب های سیلیکونی استفاده کنید روی سالاد را با سس بپوشانید و به سلیقه‌ خودتان تزیین  کنید.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.