طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی و پفکی را یاد بگیرید
روش تهیه قارچ سوخاری به شیوه رستوران ها در این مطلب به طور کامل توضیح داده شده است.
دوات آنلاین -قارچ سوخاری از جمله خوشمزه ترین خوراکی هایی است که می توان آن را در کنار انواع غذاها سرو کرد. اما چه طور می توان آن را به شیوه رستورانی یا پفکی درست کرد؟
مواد اولیه برای قارچ سوخاری رستورانی
میزان موادی که در زیر آمده به سلیقه و همچنین میزان قارچ سوخاری که می خواهید درست کنید بستگی دارد.
قارچ
آرد گندم یا آرد سفید
آرد یا پودر سوخاری
تخم مرغ
نمک
زرچوبه
دستور پخت قارچ سوخاری پفکی
اول از همه یادتان باشد قارچ های کوچک برای سوخاری کردن مناسب هستند چون قارچ های بزرگ خوب نمی پزند و داخل شان خام می ماند.
فیلم آشپزی: طرز تهیه مرغ سوخاری طعم دار را ببینید
بعد از انتخاب قارچ به مرحله بعدی م یرسیم. اگر می خواهید قارچ سوخاری شما رستورانی و حسابی خوشمزه باشد یادتان باشد شستن قارچ یک اشتباه بزرگ است چون این گیاه آب را جذب می کند و در طعم و ظاهر آن تاثیر دارد. پس باید کمی حوصله به خرج بدهید و قارچ را دانه دانه با دستمال مرطوب تمیز و بعد هم خشک شان کنید.
در مرحله بعد تخم مرغ را در کاسه بشکنید و با مقدار نمک و زردچوبه خوب مخلوط کنید. بعد باید قارچ ها را به این مخلوط آغشته کنید.
آموزش: کوکوی قارچ را چه طور درست کنیم
در مرحله بعد قارچ را در آرد و پودر سوخاری بغلتانید طوری که خوب به آنها را به خودش بگیرد. بعد از آن دیگر کار ساده است. روغن را در ماهیتابه یا قابلمه تان بریزد و وقتی دغ شد قارچ ها را داخلش بریزید.
همین که قارچ ها طلایی شدند وقتش است که از داخل روغن در بیاوریدشان. تمام مراحل کار به همین سادگی است.
12jav.net