2024/04/23
۱۴۰۳ سه شنبه ۴ ارديبهشت
روش نگهداری باقلا سبز در فریزر + نحوه خشک کردن

روش نگهداری باقلا سبز در فریزر + نحوه خشک کردن

با شیوه های خشک کردن و همچنین نگهداری باقلا در فریزر آشنا شوید.

دوات آنلاین -باقلا از جمله گیاهان بسیار مفید است که آن را به شیوه های مختلف مصرف می کنند اما نکته مهم درباره باقلا این است که چگونه آن را در فریزر نگه داریم یا چه طور خشکش کنیم.

باقلا خشک را چگونه در فریزر نگهداری کنیم

نگهداری باقلا در فریزر

باقلا سبز یک سبزی استثنایی برای انجماد است به ویژه اگر رنگ دانه آن سبز باشد. باقلای مرغوب، سبز رنگ و محل دانه در داخل غلاف فاقد فضای خالی می باشد. پوست دانه باید سبز باشد نه سفید. اگر دانه باقلا سفت و رنگ آن زرد باشد، کیفیت باقلا پایین است.

 

برای حفظ رنگ سبز در سبزی ها و جلوگیری از تغییر رنگ سبز به قهوه ای ، باید سبزی ها را به مدت چند دقیقه در آب جوش و یا بخار آن قرار داد که در این قسمت قرار دادن در آب جوش مد نظر می باشد.

 

فوت و فن: چگونه سبزیجات را در یخچال تازه نگه داریم

 

باقلا سبز را با کیفیت بیان شده خریداری کنید. سپس پوست آن را جدا کرده و کاملاً شستشو دهید. آن گاه در یک قابلمه مقداری آب را جوش آورده و باقلا را وارد آن کرده سپس به مدت 3 دقیقه بجوشانید. مقدار آب باید با مقدار باقلا سبز متناسب باشد تا پس از ورود باقلا سبز به آب در حال جوش، جوشیدن آن متوقف نشود.

 

پس از اتمام 3 دقیقه جوش دادن باقلا سبز، آن را در آبکش ریخته و سرد و سپس خشک کنید.

 

بعد از مرحله سرد کردن، باقلا سبز را متناسب با مقدار هر وعده مصرفی ، در کیسه های فریزر بسته بندی کنید.

 

مدت زمان نگهداری مواد تهیه شده به روش فوق 12- 8 ماه در فریزر در دمای 18- درجه سانتی گراد می باشد.

باقلا را چطور در خانه خشک کنیم

روش خشک کردن باقلا

برای خشک کردن باقلا تازه آن را را از غلاف جدا نموده و یا نصف کنید.

 

باقلاها را بدون اینکه بشویید ، بر روی پارچه‎ای پهن و جلوی پنکه بگذارید.

 

ترفند: طرز تهیه عصاره سبزیجات در خانه

 

باقالا ها را هر دو ساعت یکبار، زیر و رو کنید تا خشک شوند.

 

در هنگام استفاده، باقلا ها را بشویید و سپس استفاده کنید.

روش خشک کردن باقلا سبز را یاد بگیرید

یک روش دیگر

برای خشک کردن باقالا کمی برگ انار را همراه باقالا در آب جوش میریزن سپس بعد از چند بار بهم زدن ، آب را خالی و باقالا را در افتاب پهن می کنند تا برای مصرف زمستانی خشک شود، برگ انار را برای این همراه باقالا میجوشانند تا هنگام خشک کردن دچار افت مگس نشود.

 

منابع: تبیان- نمناک- خبرگزاری صدا و سیمای گیلان

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.