چگونه در خانه نان تافتون بپزیم
دستور پخت نان تافتون را به همراه فوت فن ها و نکات ریز آن در این مطلب یاد بگیرید.
دوات آنلاین -پختن نان در خانه لذت زیادی دارد. نان تافتون از جمله انواع نان است که می توانید آن را خیلی راحت و بدون نیاز به وسیله خاصی درست کنید. طرز تهیه آن را در ادامه به نقل از همشهری بخوانید:
مواد لازم برای نان تافتون
آرد گندم سبوسدار: حدود ۴۴۰ گرم
نمک: یک قاشق چایخوری
خمیرمایه: ۳ قاشق چایخوری
شکر: ۲ قاشق چایخوری
آب ولرم: نصف پیمانه
ماست: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه نان تافتون خانگی
خمیرمایه، شکر و آب ولرم را مخلوط کنید و روی آن را برای ۱۰ دقیقه بپوشانید تا بهاصطلاح به عمل بیاید. در ظرفی بزرگتر، تخممرغ، ماست و روغن را مخلوط کنید و خمیرمایه عمل آمده را به آن بیفزایید. آرد و نمک را با هم مخلوط و الک کنید.
یاد بگیرید: طرز تهیه نان شیرمال ساده و نان فطیر
نیمی از آن را به بقیه مواد بیفزایید و کاملا هم بزنید. نیمه دوم آرد را کم کم به بقیه مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع شود. سپس خمیر را حدود ۱۰ دقیقه کاملا ورز دهید.
روی خمیر را با سلفون و پارچه تمیز بپوشانید و به مدت یک ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دوبرابر بشود.
دستور پخت: نان سیر ساده خانگی
خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کنید و چانه بگیرید. روی چانهها را به مدت ۱۵ دقیقه بپوشانید و برای نوبت دوم به آنها استراحت بدهید. چانه را با وردنه باز کنید و روی تابه یا ساج از پیش داغشده بپزید.
روی نان که حباب زد و شروع به طلاییشدن کرد آن را زیر و رو کنید تا طرف دیگر نان نیز پخته شود.
نکات ریز
دقت کنید که در پخت نانهای سنتی، مقدار آرد تقریبی است و میتواند با توجه به نوع آرد شما تغییر کند.
برای آنکه خمیر لطیفی داشته باشید، حتما خمیر را به خوبی ورز دهید تا چسبندگی نداشته باشد.
با اضافهکردن آرد بیش از حد، پس از پخت، نان خشکی خواهید داشت.
12jav.net