شیر برنج مجلسی را چطور خوشمزه تر از همیشه درست کنیم
تمام فوت و فن ها و نکات ریز آشپزی برای تهیه شیربرنج مجلسی در این مطلب آمده است.
دوات آنلاین -طرز تهیه شیر برنج آسان است اما نکات ریز و مهمی دارد که باعث می شود خوراکی شما خوشمزه تر از همیشه شود و بتوانید از آن به عنوان دسر مجلسی استفاده کنید. از جمله این که می توانید آن را بعد از آماده شدن با مربا یا پودر پسته و گل محمدی تزیین کنید.
مواد لازم برای تهیه شیر برنج
یک پیمانه برنج نیم دان
نصف پیمانه گلاب
یک و نیم پیمانه شکر
یک لیتر شیر پرچرب
یک قاشق چایخوری هل ساییده شده
دو قاشق غذاخوری خامه
نصف قاشق چایخوری نمک
مراحل درست کردن شیربرنج
مرحله اول) تهیه شیر برنج باید برنج را از شب قبل در ظرفی آب خیس نمایید. پس از آن با نصف قاشق چایخوری نمک و دو پیمانه آب برنج خود را روی حرارت بگذارید تا وا برود.
مرحله دوم) وقت آن رسیده است که شیر را با خامه به برنج اضافه کنید و پس از آن با زیاد کردن حرارت اجازه بدهید که مواد به جوش بیایند. پس از آنکه مواد قابلمه جوش آمدند شکر و پودر هل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند. در این مرحله میتوانید بسته به سلیقهتان، میزان شیرینی شیر برنج تان را کم یا زیاد کنید.
راهنما: فرنی با آرد برنج؛ دستور پخت کامل
مرحله سوم) باید حرارت زیر قابلمه را کم کرده و اجازه بدهید برای جا افتادن شیر برنج حدود ۱ تا ۲ ساعت روی حرارت باشد. پس از این دو ساعت وقت آن رسیده که گلاب را اضافه کنید. حالا میتوانید شعله را خاموش کرده و شیر برنج پخته شده را به ظرف سرو منتقل کنید.
نکات ریز آشپزی برای پخت شیر برنج
1- اولین نکته برای پخت شیر برنج خوشمزه این است که از برنج و شیر با کیفیت استفاده کنید.
2- برای اینکه به شیر برنجتان عطر و طعم بی نظیری بدهیددر مرحله آخر جا افتادن شیر برنج، به آن کمی گلاب اضافه کنید.
3- در صورت تهیه شیر برنج با شیره یا مربای گل از اضافه کردن شکر خودداری کنید.
نکات آشپزی: فوت و فنهایی که درباره پختن شله زرد نذری باید بدانید
4- زمان اضافه کردن شیر حرارت را بالا ببرید و شیر که جوشید، حرارت را متوسط کنید. همچنین درحین پخت در قابلمه را باز نگه دارید تا شیربرنج سر نرود.
5- میتوانید نبات را در مقداری آب حل و جایگزین شکر کنید.
6- اگر بخواهید شیر برنج را به عنوان دسر تهیه کنید، باید اجازه دهید آب آن کاملا بخار و غلیظ تر از همیشه درست شود. سپس آن را داخل قالب مدنظرتان بریزید و چند ساعتی داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.
7- برای تهیه شیر برنج حتماً از برنج نیم دانه استفاده کنید.
فیلم آشپزی: طرز تهیه شورینی مرغ
8- برای خوشمزه تر شدن شیر برنج، خلال پسته و بادام را از شب قبل در گلاب و شکر خیس دهید تا مزه تلخی خلال ها گرفته شود.
9- برای تهیه شیر برنج زعفرانی همراه گلاب، شکر و مقداری زعفران دم کرده هم اضافه کنید.
10- اگر می خواهید شیر برنج را با خامه تهیه کنید یک پیمانه از شیر را کم کنید و بهجای آن یک پیمانه خامه بریزید.
11- برای این که شیر برنج علاوه بر خواص بالا طعم مطبوعی داشته باشد، در هنگام جوشیدن شیر به آن یکی دو عدد چوب دارچین اضافه کنید.
12- برای تهیه شیر برنج قالبی بدون پودر ژلاتین، باید شیر برنج را غلیظ تر از همیشه درست کنید و فرصت دهید آب آن کاملا بخار شود، سپس آن را داخل قالب بریزید و با پشت قاشق فشار دهید.
منابع: تبیان- خراسان
12jav.net