طرز تهیه و دستور پخت آش آلو اسفناج
آش آلو اسفناج از جمله آش های خوشمزه و مفید است که طرز تهیه کامل آن را می توانید در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -آش آلو اسفناج به دلیل مواد تشکیل دهنده اش سرشار از ویتامین و مواد مغذی بوده و خواص زیادی دارد که از مهمترین این خواص میتوان به درمان موثر یبوست اشاره کرد. طرز تهیه این غذا را به نقل از چاردیواری جام جم بخوانید:
مواد لازم برای آش آلو اسفناج
آلو: ۱۰۰گرم
اسفناج: ۲۵۰گرم
نخود، لوبیا و عدس: یک لیوان
پیاز بزرگ: یک عدد
آب مرغ: ۳لیوان
نعنا خشک: ۲قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
بلغور گندم: نصف لیوان
دستور پخت آش آلو اسفناج
حبوبات را از قبل شسته، خیسکرده و با کمی آب میپزیم به طوری که انتهای کار آب زیادی نداشته باشد و سپس آن را کنار میگذاریم.
پیاز را پوست کنده، خرد کرده و در قابلمه مناسبی ریخته و با روغن زیتون تفت داده و سرخ میکنیم.
بیشتر بخوانید: دستور پخت آش ریواس
سپس کمی زردچوبه اضافه کرده و بعد از کمی تفتدادن نصف آن را برمیداریم.
اسفناج را شسته، خرد کرده و به پیاز اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا رنگ آن عوض شود.(تفتدادن زیاد خاصیت آن را کم کرده یا از بین میبرد)
بلغور گندم وحبوبات را همراه آب مرغ، نمک و فلفل به سبزی اضافه کرده و کمی هم میزنیم و بعد از جوشآمدن در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم میکنیم.
بیشتر بخوانید: دستور پخت آش حبوبات
بعد از چند دقیقه آلو را که از قبل شستهایم به مواد اضافه کرده و اجازه میدهیم مواد کامل پخته و آش کم آب شده و جا بیفتد. در انتها آش را در ظرف مناسبی ریخته و با نعنا داغ و پیازداغ تزیین کرده و سرومیکنیم.
نکته آشپزی
به جای اسفناج میتوان از برگ چغندر یا سبزیجات دیگر استفاده کرد اما برای این آش اسفناج بهترین گزینه است.
12jav.net