2024/12/08
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۸ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه و دستور پخت آش آلو اسفناج

طرز تهیه و دستور پخت آش آلو اسفناج

آش آلو اسفناج از جمله آش های خوشمزه و مفید است که طرز تهیه کامل آن را می توانید در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -آش آلو اسفناج به دلیل مواد تشکیل دهنده اش سرشار از ویتامین و مواد مغذی بوده و خواص زیادی دارد که از مهم‌ترین این خواص می‌توان به درمان موثر یبوست اشاره کرد. طرز تهیه این غذا را به نقل از چاردیواری جام جم بخوانید:

 

مواد لازم برای آش آلو اسفناج

آلو: ۱۰۰گرم

اسفناج: ۲۵۰گرم

نخود، لوبیا و عدس: یک لیوان

پیاز بزرگ: یک عدد

آب مرغ: ۳لیوان

نعنا خشک: ۲قاشق غذاخوری

روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

بلغور گندم: نصف لیوان

آش آلو اسفناج را چه طور درست کنیم

دستور پخت آش آلو اسفناج

حبوبات را از قبل شسته، خیس‌کرده و با کمی آب می‌پزیم به طوری که انتهای کار آب زیادی نداشته باشد و سپس آن را کنار می‌گذاریم.

 

پیاز را پوست‌ کنده، خرد کرده و در قابلمه مناسبی ریخته و با روغن زیتون تفت داده و سرخ می‌کنیم.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت آش ریواس

 

سپس کمی زردچوبه اضافه کرده و بعد از کمی تفت‌دادن نصف آن را برمی‌داریم.

 

اسفناج را شسته، خرد کرده و به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا رنگ آن عوض شود.(تفت‌دادن زیاد خاصیت آن را کم کرده یا از بین می‌برد)

 

بلغور گندم وحبوبات را همراه آب مرغ، نمک و فلفل به سبزی اضافه کرده و کمی هم می‌زنیم و بعد از جوش‌آمدن در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم می‌کنیم.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت آش حبوبات

 

بعد از چند دقیقه آلو را که از قبل شسته‌ایم به مواد اضافه ‌کرده و اجازه می‌دهیم مواد کامل پخته و آش کم آب شده و جا بیفتد. در انتها آش را در ظرف مناسبی ریخته و با نعنا داغ و پیازداغ تزیین کرده و سرو‌می‌کنیم.

 

نکته آشپزی

به جای اسفناج می‌توان از برگ چغندر یا سبزیجات دیگر استفاده کرد اما برای این آش اسفناج بهترین گزینه‌ است.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.