خامه قنادی را چه طور درست کنیم + طرز استفاده
طرز تهیه و استفاده از خامه قنادی به همراه فوت و فن های مربوط به آن در این مطلب توضیح داده شده است.
دوات آنلاین -اگر از علاقه مندان به شیرینی پزی و پخت کیک در خانه هستید یکی از مواد موردنیازتان خامه قنادی است. اگرچه می توانید آن را به صورت آماده از بیرون تهیه کنید اما بهتر است خودتان دست کار شوید و در آن را در خانه درست کنید. طرز تهیه خامه قنادی در ادامه به نقل از ایرنا زندگی آمده است.
برای تهیه خامه قنادی چه موادی لازم داریم
خامه پر چرب: ۲۵۰ گرم
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
اسانس یا وانیل: نصف قاشق غذاخوری
روش تهیه خامه قنادی
۱. ظرفی که میخواهید خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.
ببینید: فیلم آموزش تهیه تراول کیک کاراملی
۲. سپس خامه و شکر را در ظرفی که سرد شده، به خوبی با هم مخلوط کنید. به مقداری مخلوط را هم بزنید که رد همزن روی خامه باقی بماند و هنگام وارونه کردن ظرف خامه از آن بیرون نریزد. با همین دو مرحله و در کمتر از نیم ساعت خامه کیک شما آماده است.
۳. در مرحله پایانی هم اسانس مورد نظر یا وانیل را به خامه اضافه کنید و به شکل دورانی هم بزنید.
۴. اگر همزن برقی هم ندارید در مرحله دوم که خامه و شکر را با همزن دستی مخلوط کردید، به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و دوباره هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید. این روند را دو تا سه بار تکرار کنید تا خامه سفت شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان شیرمال ساده و نان فطیر
چند فوت و فن
- با توجه به ذائقه و سلیقهتان میتوانید از رنگ خوراکی یا شکلات برای خامه استفاده کنید تا سفید رنگ نباشد.
– توجه داشته باشد که بعد از فرم گرفتن خامه حجم آن خیلی بیشتر میشود پس از اول ظرفی بزرگ را انتخاب کنید.
– حتماً از خامه پر چرب استفاده کنید.
– حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.
– اگر میخواهید خامه را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید بهتر است ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید تا خامه فرم خود را بهتر حفظ کند.
– بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید.
12jav.net