2021/03/01
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۱ اسفند
بهترین روغن ها برای پخت پز کدام ها هستند

بهترین روغن ها برای پخت پز کدام ها هستند

از چه روغنی برای آشپزی استفاده کنیم که ضرر کمتری داشته باشد؟ بدترین روغن ها کدام ها هستند؟

دوات آنلاین -این باور که هر نوع روغن و چربی برای سلامتی مضر است یک باور نادرست است و اتفاقا بدن به برخی چربی ها نیاز دارد. بنابریان نکته بسیار مهم این است که در پخت و پرهای خود از روغن ها مفید استفاده کنیم اما بهترین روغن ها برای آشپزی کدام ها هستند و چه ویژگی هایی دارند؟

روغن آووکادو برای آشپزی بسیار خوب است

روغن آووکادو مفیدترین روغن برای پخت و پز

ایرنا زندگی به نقل از everydayhealth  نوشت: روغن آووکادو سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع است و می تواند کلسترول را در محدوده سالم نگه دارد و جذب برخی مواد مغذی را افزایش دهد. روغن آووکادو از بهترین روغن ها برای پخت و پز است و حتی برای سرخ کردن مواد غذایی نیز می توان از آن استفاده کرد.

از روغن کجند برای پخت و پز استفاده کنید

روغن کنجد مناسب برای سرخ کردنی ها

از این نوع روغن نیز می توان برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده کرد. در کشورهای آسیایی بیشتر از روغن کنجد در پخت و پز و سرخ کردن غذاها بهره می برند.

روغن زیتون برای آشپزی کردن روغن مناسبی محسوب می شود

روغن زیتون یکی از بهترین روغن ها

روغن زیتون یک عنصر اساسی از رژیم غذایی مدیترانه ای است و برای پخت انواع غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. روغن زیتون منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا ۳ برای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی، کاهش التهاب، و کاهش کلسترول بد است.

 

آشپزی کردن با روغن کانولا

در سال ۲۰۰۶ میلادی، سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرد مصرف روغن کانولا در پخت و پز مواد غذایی حتی ایمن تر از روغن زیتون است؛ بخصوص در مورد غذاهایی که نیاز به درجه حرارت بالا برای پخته شدن دارند. مصرف این نوع روغن نیز خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.

 

بیشتر بخوانید: کدام روغن‌ها غیرتراریخته هستند؟

 

خاصیت های روغن کتان

روغن کتان منبع خوبی از اسید آلفالینولئیک؛ یکی از سه اسید چرب امگا ۳ است. شما نیاز به مصرف امگا ۳ از طریق رژیم غذایی دارید زیرا بدن شما نمی تواند آن را به تنهایی تولید کند. اسیدهای چرب امگا ۳ همانطور که گفته شد، باعث کاهش التهاب می شوند و خطر ابتلا به سرطان را نیز کاهش می دهند.

 

روغن کتان همچنین می تواند باعث کاهش علائم آرتریت شود. توجه کنید که روغن کتان نباید در معرض حرارت قرار گیرد و بهتر است از آن برای تهیه غذاهای سرد مانند سالادها استفاده کنید.

 

بیشتر بخوانید: کره حیوانی یا گیاهی؛ کدام را بخوریم بهتر است

 

از روغن هسته انگور استفاده کنید

چربی اشباع شده کمی دارد و یک انتخاب سالم برای پخت و پز غذاها محسوب می شود.

روغن نارگیل برای پت و پز اصلا مناسب نیست

روغن نارگیل با احتیاط مصرف شود

از آن دسته روغن هاست که باید با احتیاط مورد استفاده قرار گیرد. روغن نارگیل حاوی چربی های اشباع است البته نه به خطرناکی چربی اشباعی که در گوشت قرمز وجود دارد و منجر به انسداد شریان ها میشود. با این حال توصیه ها بر این است که کسانی که دچار کلسترول بالا هستند، از مصرف این روغن اجتناب کنند.

 

مراقب روغن پالم باشید

این نوع روغن نیز حاوی چربی اشباع است و به گفته کارشناسان انجمن دیابت آمریکا، کسانی که در معرض خطر بیماری های قلبی هستند و یا دیابت دارند، باید از مصرف آن خودداری کنند.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.