2024/11/24
۱۴۰۳ يکشنبه ۴ آذر
پیشنهادات ما
غذا با سیب زمینی و قارچ چی بپزیم

غذا با سیب زمینی و قارچ چی بپزیم

دستور پخت 4 غذای خوشمزه با سیب زمینی و قارچ را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -با سیب زمینی و قارچ غذاهای متنوع زیادی می توان درست کرد. در ادامه می توانید طرز تهیه 4 نوع از این غذاها را که خیلی هم خوشمزه هستند یاد بگیرید.

طرز تهیه املت سیب زمینی و قارچ را یاد بگیرید

املت سیب زمینی و قارچ یک غذای دوست داشتنی

درست کردن املت سیب زمینی و قارچ اصلا سخت نیست و مواد مورد نیاز آن هم معمولا در دسترس است.

 

مواد لازم

قارچ هر تعداد که دوست دارید اما زیاد نباشد

سیب زمینی۱ عدد

فلفل دلمه۱ عدد

تخم مرغ 2 عدد

گوجه 1 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

دستور پخت

اول از همه سیب زمینی ها را نگینی خرد و آنها را سرخ کنید.

 

قارچ های خرد شده در ماهیتابه کمی تفت بدهید و بعد فلفل دلمه ای را که خرد کرده اید، اضافه کنید و باز هم تفت بدهیدو در آخر نوبت اضافه کردن گوجه و تخم مرغ است. حالا اینها را با سیب زمینی سرخ شده مخلوط کنید. به همین راحتی.

دستور پخت غذای خوشمزه با سیب زمینی و قارچ

قارچ و سیب زمینی با فویل؛ یک غذای پیک نیکی

یکی از غذاهای ساده و خوشمزه پیک نیکی که خیلی راحت می توانید بیرون از خانه درست کنید قارچ و سیب زمینی با فویل است. مواد را خرد کنید، چاشنی بزنید و روی آتش بگذارید تا بپزد و آماده خوردن شود.

 

چی لازم داریم

سیب زمینی، قارچ و سیر سبز تازه

روغن زیتون

نمک

فویل

 

طرز تهیه

ابتدا سبزیجات (سیب زمینی، قارچ و سیر) را خرد کنید. هر چه ریزتر و نازک تر خرد کنید زودتر می پزد. و بعد آن ها را داخل فویل قرار بدهید.

 

بیشتر بخوانید: غذای حاضری با سیب زمینی چی درست کنیم

 

همه مواد را برای پخت قارچ و سیب زمینی خرد کنید

 

روی مواد روغن زیتون و ادویه جات دلخواه بریزید. سپس فویل را روی مواد تا کنید و سر و ته آن را ببندید.

دلمه سیب زمینی و قارچ بسیار خوشمزه است

دلمه قارچ و سیب زمینی بسیار خوشمزه است

دلمه قارچ و سیب زمینی دارای دستور پخت ساده ای است. که نحوه تهیه آن برای 4 تا 6 نفر در ادامه آمده است:

 

مواد موردنیاز

سیب زمینی 1 کیلوگرم

تخم مرغ 1 عدد

آرد یک دوم پیمانه

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه پودر شده 1 قاشق چایخوری

زردچوبه به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

 

مواد میانی

قارچ خرد شده 300 گرم

روغن 3 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد شده 1 عدد

شبت خرد شده به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه پودر شده به مقدار لازم

 

دستور تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی

ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

 

قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود. نمک، فلفل سیاه و مقداری شبت خرد شده اضافه و مخلوط کنید.

 

سیب زمینی ها را در آب بپزید، سپس پوست آن ها را بگیرید، له کنید.

 

بیشتر بخوانید: غذا با اسفناج و قارچ چی درست کنیم

 

تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه و مخلوط کنید.

 

گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کنید و وسط هر یک مقداری از مواد میانی قرار دهید و دوباره آن ها را ببندید انها را کف دست خود کمی پهن کرده و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.

خوراک لوبیا را چه طور با سیب زمینی و قارچ درست کنیم

خوراک لوبیا با قارچ و سیب زمینی

خوراک لوبیا چیتی از خوراک های خوشمزه است که با اضافه کردن قارچ و سیب زمینی به آن طعمی بی نظیر پیدا می کند .

 

طرز تهیه

روش درست کردن خوراک لوبیا با قارچ و سیب زمینی به این صورت است که ابتدا لوبیا چیتی را از شب قبل خیس می کنیم تا نفخ آن گرفته شود.

 

سپس پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم و رب و ادویه های لازم را به آن اضافه می کنیم .سپس لوبیا را به آنها اضافه کرده دو با ریختن کمی آب اجازه می دهیم تا بپزد.

 

بیشتر بخوانید: غذای نانی با گوشت چرخ کرده چی درست کنیم

 

لوبیا چیتی را به مقدار مصرف تان یک شب تا صبح بگذارید با آب جوش و کمی نمک خیس بخورد. در این فاصله چند بار آبش را عوض کنید. اگر امکان دارد هر بار آب جوش بریزید.

 

یک عدد پیاز متوسط را خرد کرده و سرخ کنید. یکی دو قاشق رب گوجه فرنگی بریزید توش و کمی تفت بدهید. کمی زردچوبه و ادویه مورد علاقه تان را بریزید توش.

 

لوبیای خیس خورده را بریزید تو آبکش روش آب بگیرید و بعد بریزید تو قابلمه و روش به اندازه دو بند انگشت آب بریزید. بذارید بجوشد و بعد زیرش را ملایم کنید تا یواش یواش بپزد.

 

بیست دقیقه قبل کشیدن غذا سیب زمینی های خلال و یک ربع قبل کشیدن غذا قارچ های خرد و سرخ شده و یک عدد عصاره گوشت بهش اضافه کنید. بذارید آبش تبخیر و کم آب شود. نمکش را اندازه کنید و اگره لازم داشت اضافه کنید. بعد بریزید تو ظرف مورد نظرتان و میل کنید.

 

در طول پخت اگر آب غذا ته کشید آب جوش اضافه کنید. شما اگه دوست داشته باشید می تونید غذا را آبدار بردارید.

 

منابع: بیتوته- تالاب- پرشین وی

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.