2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
کیک شکلاتی ساده بدون شیر؛ طرز تهیه و فوت و فن ها

کیک شکلاتی ساده بدون شیر؛ طرز تهیه و فوت و فن ها

با دستور پختی که در این مطلب آمده است می توانید یک کیک شکلاتی خانگی بسیار خوشمزه بپزید.

دوات آنلاین -بعضی ها دوست دارند کیک شکلاتی شان را بدون شیر درست کنند. طرز تهیه این نوع کیک ساده را در ادامه به نقل از روزنامه خراسان بخوانید و البته اگر دوست داشتید از شیر استفاده کنید می توانید آن را جایگزین آب جوش کنید.

 

مواد لازم برای کیک شکلاتی خانگی

کره -  150 گرم

شکر-  150 گرم

تخم مرغ -3 عدد

پودر کاکائو-  80 گرم

آرد -250 گرم

بکینگ پودر- نصف قاشق چای‌خوری

جوش شیرین – نصف قاشق چای‌خوری

نمک - مقدار کمی

آب جوش -200 میلی لیتر

کیک شکلاتی ساده را چه طور بدون شیر بپزیم

دستور پخت کیک شکلاتی ساده

1-تمام مواد را به دمای محیط  برسانید.

 

2-پودر کاکائو را الک  و سپس با آب جوش مخلوط  کنید و کنار بگذارید.

 

3-آرد را الک و با جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک مخلوط  کنید و کنار بگذارید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر

 

4-فر را همین ابتدای کار با دمای 180 درجه روشن کنید.

 

5-شکر موجود و کره  را به دمای محیط  برسانید  و با هم زن برقی بزنید، برای این‌که رنگ آن کرمی و نرم شود نیاز است حدود 5 تا 7 دقیقه هم زده شود.

 

6-تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و با دور آهسته هم زن بزنید تا به خوبی ترکیب شود.

 

7-در این مرحله موادی  را که در آماده سازی مواد اولیه کنار گذاشته  بودید در چند مرحله به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه  کنید  و به خوبی هم بزنید.

 

بیشتر بخوانید: چه طور کیک ساده وانیلی درست کنیم

 

8- برای این کار ابتدا  یک سوم  از مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید و سپس نصف مخلوط پودر کاکائو و آب‌جوش را اضافه کنید و هم بزنید و همین‌طور ادامه دهید تا تمام مواد اضافه و به خوبی هم زده شود.

 

9-در این مرحله مواد کیک شکلاتی آماده شده است.

 

10-قالب مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن کف قالب بریزید و سپس کاغذ روغنی را کف آن قرار دهید بعد مواد کیک شکلاتی را درون قالب بریزید و سطح کیک را صاف کنید و سپس قالب را به مدت 40 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه بگذارید.

 

چند فوت و فن

1- استفاده از جوش شیرین در کیک های شکلاتی باعث می شود بافت کیک بسیار نرم و خوشمزه شود.

 

2- اگر کاغذ روغنی نداشتید می توانید کف قالب را چرب کنید و سپس مقدار کمی آرد را به کف و دیواره های قالب پخش کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل نان خامه ای خانگی

 

3- بهترین قالب برای  پختن کیک قالب کمربندی است چون به آسانی می توانید کیک را جدا کنید.

 

4- در نیم ساعت اول که زمان پف کردن کیک است به هیچ عنوان در فر را باز نکنید.

 

5- بعد از گذشت نیم ساعت برای اطمینان از پخت کیک می توانید از یک خلال چوبی استفاده و آن را به وسط کیک وارد کنید و اگر مواد کیک به آن نچسبید کیک شما پخته  شده است.

 

6- بعد از این‌که کیک پخت فر را خاموش کنید و قالب را بعد از 10 دقیقه از فر خارج کنید و بگذارید مقداری سرد شود تا به راحتی از قالب جدا شود.

 

7- برای جلوگیری از ترک خوردن روی کیک حتما قالب را چند نوبت به سطح سفت و محکمی بکوبید.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.