کیک شکلاتی ساده بدون شیر؛ طرز تهیه و فوت و فن ها
با دستور پختی که در این مطلب آمده است می توانید یک کیک شکلاتی خانگی بسیار خوشمزه بپزید.
دوات آنلاین -بعضی ها دوست دارند کیک شکلاتی شان را بدون شیر درست کنند. طرز تهیه این نوع کیک ساده را در ادامه به نقل از روزنامه خراسان بخوانید و البته اگر دوست داشتید از شیر استفاده کنید می توانید آن را جایگزین آب جوش کنید.
مواد لازم برای کیک شکلاتی خانگی
کره - 150 گرم
شکر- 150 گرم
تخم مرغ -3 عدد
پودر کاکائو- 80 گرم
آرد -250 گرم
بکینگ پودر- نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین – نصف قاشق چایخوری
نمک - مقدار کمی
آب جوش -200 میلی لیتر
دستور پخت کیک شکلاتی ساده
1-تمام مواد را به دمای محیط برسانید.
2-پودر کاکائو را الک و سپس با آب جوش مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3-آرد را الک و با جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر
4-فر را همین ابتدای کار با دمای 180 درجه روشن کنید.
5-شکر موجود و کره را به دمای محیط برسانید و با هم زن برقی بزنید، برای اینکه رنگ آن کرمی و نرم شود نیاز است حدود 5 تا 7 دقیقه هم زده شود.
6-تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و با دور آهسته هم زن بزنید تا به خوبی ترکیب شود.
7-در این مرحله موادی را که در آماده سازی مواد اولیه کنار گذاشته بودید در چند مرحله به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
بیشتر بخوانید: چه طور کیک ساده وانیلی درست کنیم
8- برای این کار ابتدا یک سوم از مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید و سپس نصف مخلوط پودر کاکائو و آبجوش را اضافه کنید و هم بزنید و همینطور ادامه دهید تا تمام مواد اضافه و به خوبی هم زده شود.
9-در این مرحله مواد کیک شکلاتی آماده شده است.
10-قالب مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن کف قالب بریزید و سپس کاغذ روغنی را کف آن قرار دهید بعد مواد کیک شکلاتی را درون قالب بریزید و سطح کیک را صاف کنید و سپس قالب را به مدت 40 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه بگذارید.
چند فوت و فن
1- استفاده از جوش شیرین در کیک های شکلاتی باعث می شود بافت کیک بسیار نرم و خوشمزه شود.
2- اگر کاغذ روغنی نداشتید می توانید کف قالب را چرب کنید و سپس مقدار کمی آرد را به کف و دیواره های قالب پخش کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل نان خامه ای خانگی
3- بهترین قالب برای پختن کیک قالب کمربندی است چون به آسانی می توانید کیک را جدا کنید.
4- در نیم ساعت اول که زمان پف کردن کیک است به هیچ عنوان در فر را باز نکنید.
5- بعد از گذشت نیم ساعت برای اطمینان از پخت کیک می توانید از یک خلال چوبی استفاده و آن را به وسط کیک وارد کنید و اگر مواد کیک به آن نچسبید کیک شما پخته شده است.
6- بعد از اینکه کیک پخت فر را خاموش کنید و قالب را بعد از 10 دقیقه از فر خارج کنید و بگذارید مقداری سرد شود تا به راحتی از قالب جدا شود.
7- برای جلوگیری از ترک خوردن روی کیک حتما قالب را چند نوبت به سطح سفت و محکمی بکوبید.
12jav.net