طرز تهیه املت مقوی با اسفناج
این نوع املت هم بسیار خوشمزه است و هم خیلی مقوی است.
دوات آنلاین -املت با اسفناج منبع خوبی برای آهن، کلسیم، فولات و فیبر است و یک غذای خوشمزه هم هست. طرز تهیه این غذا را به نقل از چاردیواری جام جم بخوانید:
مواد لازم برای املت اسفناج
این میزان مواد برای 4 نفر است.
تخم مرغ: ۲ عدد
اسفناج خردشده: یک پیمانه
دانه کامل گندم یاجو: نصف پیمانه
پیاز کوچک: یک عدد
پیازچه: ۵ عدد
شیر: ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
دستور پخت املت با اسفناج
دانه گندم یا جو را چند ساعت قبل از پخت شسته و با کمی آب خیس کرده سپس با مقداری آب می پزیم.
وقتی کامل پخت آن را در آبکش ریخته و کنار می گذاریم.
بیشتر بخوانید: غذا با اسفناج و قارچ چی درست کنیم
سیر و پیاز را پوست کنده و در تابه ای ریخته و با روغن زیتون تفت داده و سرخ می کنیم.
اسفناج را خرد کرده و شسته و در آبکش می ریزیم و وقتی آب اضافه اش رفت آن را به پیازداغ اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن دانه های پخته شده را هم اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم.
بیشتر بخوانید: املت اسپانیایی، صبحانه ای سریع و آسان
در ظرف دیگری تخم مرغ ها، شیر، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را ریخته و خوب هم زده و مخلوط می کنیم و آن را روی مواد ریخته و آرام هم زده و با حرارت کم می پزیم.
سپس املت را از روی حرارت برداشته و پیازچه ها را که از قبل شسته و ساطوری خرد کرده ایم روی آن ریخته و با نان سنگک تازه سرو می کنیم.
12jav.net