2021/05/19
۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
طرز تهیه املت مقوی با اسفناج

طرز تهیه املت مقوی با اسفناج

این نوع املت هم بسیار خوشمزه است و هم خیلی مقوی است.

دوات آنلاین -املت با اسفناج منبع خوبی برای آهن، کلسیم، فولات و فیبر است و یک غذای خوشمزه هم هست. طرز تهیه این غذا را به نقل از چاردیواری جام جم بخوانید:

 

مواد لازم برای املت اسفناج

این میزان مواد برای 4 نفر است.

تخم مرغ: ۲ عدد

اسفناج خردشده: یک پیمانه

دانه کامل گندم یاجو: نصف پیمانه

پیاز کوچک: یک عدد

پیازچه: ۵ عدد

شیر: ۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

املت اسفناج را چه طور درست کنیم

دستور پخت املت با اسفناج

دانه گندم یا جو را چند ساعت قبل از پخت شسته و با کمی آب خیس کرده سپس با مقداری آب می پزیم.

 

وقتی کامل پخت آن را در آبکش ریخته و کنار می گذاریم.

 

بیشتر بخوانید: غذا با اسفناج و قارچ چی درست کنیم

 

سیر و پیاز را پوست کنده و در تابه ای ریخته و با روغن زیتون تفت داده و سرخ می کنیم.

 

اسفناج را خرد کرده و شسته و در آبکش می ریزیم و وقتی آب اضافه اش رفت آن را به پیازداغ اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن دانه های پخته شده را هم اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم.

 

بیشتر بخوانید: املت اسپانیایی، صبحانه ای سریع و آسان

 

در ظرف دیگری تخم مرغ ها، شیر، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را ریخته و خوب هم زده و مخلوط می کنیم و آن را روی مواد ریخته و آرام هم زده و با حرارت کم می پزیم.

 

سپس املت را از روی حرارت برداشته و پیازچه ها را که از قبل شسته و ساطوری خرد کرده ایم روی آن ریخته و با نان سنگک تازه سرو می کنیم.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.