دمی گوجه خوشمزه با سیب زمینی؛ طرز تهیه و فوت و فن ها
دمی گوجه شما با دستور پختی که در این مطلب آمده و نکات ریزی که به آن اشاره شده خوشمزه تر از همیشه می شود.
دوات آنلاین -دمی گوجه از جمله غذاهای سنتی ایرانی است که اگر دنبال غذای بدون گوشت و مرغ هستید بسیار مناسب است. دستور پخت این غذا که با سیب زمینی همراه می شود، بسیار راحت است و می توانید در ادامه به نقل از خراسان بخوانید:
مواد لازم برای دمی گوجه
پیاز - یک عدد
برنج - ۲ لیوان
سیب زمینی -یک عدد
زعفران - یک چهارم قاشق چایخوری (ساییده شده)
نمک - به میزان لازم
فلفل سیاه - به میزان لازم
گوجه فرنگی - ۵ عدد
روغن - نصف استکان
زردچوبه - به میزان لازم
طرز تهیه دمی گوجه با سیب زمینی
1- ابتدا گوجه ها را بشویید و رنده کنید یا در مخلوط کن پوره کنید. برنج را پس از شست وشو به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده روی حرارت بگذارید.
2- در ظرف مناسب پیاز داغ درست کنید و زعفران آب کرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و به برنج اضافه کنید .
فیلم آشپزی: آموزش پخت دمی لوبیا چشم بلبلی با گوشت
3- سیب زمینی های نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند.
4- برنج را دم کنید و اجازه دهید آماده شود.
چند فوت و فن
۱- اضافه کردن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش به خوشمزه تر شدن برنج کمک زیادی میکند.
بیشتر بخوانید: چگونه در خانه دیزی سنتی جاافتاده بپزیم
۲- اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد ،یک قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
۳- در صورت تمایل ۲ تا۶ قاشق شیر به برنج اضافه کنید تا ته دیگ خوش رنگ تری داشته باشید.(این مقدار را از آب اولیه کم کنید)
۴- بهتر است بعد از دم کشیدن غذا به جای روغن از کره استفاده کنید.
5- اگر از طعم سیر خوش تان می آید ،می توانید دو حبه سیر هم رنده و به غذا اضافه کنید. این دمی را با سبزی میل کنید.
12jav.net