طرز تهیه فته بادمجان لبنانی + نکات ریز آشپزی
فته بادمجان از جمله پیش غذاهای محبوب لبنانی است. دستور پخت آن را بخوانید.
دوات آنلاین -اگر از علاقه مندان به بادمجان هستید حتما فته بادمجان را که یک پیش غذای لبنانی بسیار خوشمزه است امتحان کنید. طرز تهیه آن را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید:
مواد لازم برای فته بادمجان لبنانی
بادمجان متوسط – 2عدد
گوشت چرخ کرده – 200 تا 300 گرم ( اگر گیاه خوار هستید میتوانید سیب زمینی، قارچ یا نخود را جایگزین آن کنید.)
پیاز متوسط نگینی – یک عدد
رب - به میزان لازم
گوجه فرنگی نگینی – 4 تا 5 عدد
ادویه مورد علاقه ، زیره و ادویه کاری یا گرام ماسالا – به میزان لازم
نان لواش یا پیتای قطعهقطعه شده – به دلخواه
روغن زیتون - به میزان لازم
پاپریکا و پودر سیر یا زردچوبه – به میزان لازم
ماست یونانی - 6 تا 7 قاشق غذاخوری
ارده - 2 تا 3 قاشق غذاخوری
آب لیموترش- 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل - به میزان لازم
سیر تازه رنده شده – 2 حبه
برگ نعناع – کمی
دانه انار و بادام زمینی - برای تزیین
دستور پخت فته بادمجان لبنانی
۱- در اولین مرحله پیاز و زردچوبه را تفت میدهیم تا سبک شود.
فیلم آشپزی: طرز تهیه بادمجان شکم پر با گوشت چرخ کرده
2- بعد گوشت چرخ کرده و ادویه را به آن اضافه میکنیم. گوجه و رب را به گوشت پخته شده اضافه میکنیم.
3- در تابه را میگذاریم تا مزه ها به خورد هم برود.
4- در قابلمه جداگانه بادمجانها را میریزیم.
چند نکته مهم
برای استفاده کمتر از روغن هنگام سرخ کردن بادمجان اجازه دهید آبش کشیده شود و بعد روغن را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
فیلم آشپزی: طرز تهیه شورینی مرغ
نانهای قطعهقطعه شده را در ظرفی بریزید و به روغن زیتون ،پاپریکا و پودر سیر آغشته کنید و اجازه دهید روی تابه یا فر برشته شوند.
بادمجانها را به مخلوط گوشت اضافه و زیر گاز را خاموش کنید.
در کاسهای ماست، ارده، سیر رنده شده، نمک ،فلفل و آب لیمو را مخلوط کنید.
بشقابی خوش رنگ انتخاب کنید و به ترتیب نانهای برشته را رویش بچینید. مواد گوشتی را روی آنها بریزید و در نهایت مخلوط ماست و ارده را اضافه کنید. سپس نعناع، بادام زمینی و چند دانه انار روی آن بپاشید.
12jav.net