2024/04/25
۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
طرز تهیه کامل پلوی سنتی فرانسوی

طرز تهیه کامل پلوی سنتی فرانسوی

اگر می خواهید پلوی سنتی فرانسوی درست کنید این مطلب به شما کاملا کمک خواهد کرد.

دوات آنلاین -پلوی سنتی فرانسوی از جمله غذاهای خوشمزه ای است که البته درست کردن آن کمی زحمت دارد. این غذا برای مهمانی ها هم مناسب است. زیرا هم طعم شیرین و خوبی دارد و هم ظاهرش زیبا و رنگارنگ است. طرز تهیه آن را به نقل از خراسان بخوانید.

 

مواد لازم برای پلوی سنتی فرانسوی

هویج تازه (رنده شده) - ۳ عدد

برنج - ۴ پیمانه

نخود فرنگی - ۱۵۰ گرم

کشمش - یک پیمانه

 پیاز بزرگ خرد شده - ۲ عدد

مرغ - ۳ تکه بزرگ

هل کوبیده -یک قاشق چای‌خوری

ادویه - به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی -۶ قاشق غذاخوری

روغن برای سرخ کردن - به مقدار لازم

 

دستور پخت پلوی سنتی فرانسوی

1- در ابتدا تکه‌های مرغ را سرخ می‌کنیم و جدا می‌گذاریم.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت ۳ غذا برای شام مهمانی

 

2-  پیاز را جدا سرخ می‌کنیم.

 

3- برنج را یک ساعت قبل از پخت در آب سرد  خیس می کنیم و سپس آن را هم می جوشانیم و در آبکش می‌ریزیم تا آب خود را خوب پس بدهد.

 

4- سپس در ظرفی بزرگ پیاز سرخ شده، مرغ سرخ شده، هویج رنده شده به همراه کشمش و نخود فرنگی و همین طور رب گوجه فرنگی و ادویه جات و هل را اضافه می کنیم و در آخر کار برنج آبکش شده را هم به آن می افزاییم و همه را خوب مخلوط می‌کنیم و با حرارت کم می‌گذاریم تا دم بکشد.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.