سوپ کرفس را چه طور درست کنیم
طرز تهیه کامل سوپ کرفس خوشمزه را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -سوپ کرفس یک پیش غذای بسیار خوشمزه است که خاصیت چربی سوزی هم دارد. طرز تهیه آن را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید:
مواد لازم برای سوپ کرفس
این حجم از مواد اولیه برای برای 4 تا 6 نفر مناسب است.
روغن مایع - 4 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط - یک عدد، ساطوریشده
مغز کرفس - 800 گرم، ساطوریشده
سیبزمینی - 200 گرم، نگینیشده
سیر - 2 حبه، رنده شده(اختیاری)
آب مرغ - یک لیتر
خامه صبحانه - نصف پیمانه (125 میلیلیتر)
نمک و فلفل قرمز - به میزان لازم
دستور پخت سوپ کرفس
۱-روغن را روی شعله متوسط داغ کنید و پیاز، کرفس و سیبزمینی را پنج دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.
بیشتر بخوانید: دستور پخت سوپ مرغ و سبزیجات
۲- سیر را هم اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
۳-آب مرغ را بیفزایید، هنگامی که جوش آمد، شعله را کم کنید و سوپ را حداقل 30 دقیقه با در بسته بپزید.
فیلم آشپزی: دستور پخت سوپ جو با شیر و قارچ را ببینید
4-هنگامی که کرفس و سیبزمینی کاملا نرم شد، سوپ را پوره کنید. نمک و فلفل آن را اندازه و خامه را اضافه کنید.
۵- سوپ را در کاسه بریزید و با برگ کرفس و انواع سبزیجات تزیین کنید.
چند نکته مهم
به جای آب مرغ از آب گوشت، قلم یا سبزیجات هم میتوانید استفاده کنید.به این سوپ میتوانید مرغ آب پز هم اضافه کنید تا خوشمزهتر شود.در این سوپ تا میتوانید از برگ خوشعطر کرفس استفاده کنید.
12jav.net