مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -جوجه کباب هندی که به آن جوجه تیکا ماسالا نیز گفته می شود یک غذای فوق العاده خوشمزه و مقوی است که آن را هم می توان داخل ماهیتابه روی گاز درست کرد و هم این که روی منقل گذاشت. طرز تهیه این غذا را در فیلم بالا از برنامه به خانه برمی گردیم تماشا کنید.
بیشتر ببینید: پخت جوجه کباب خانگی بدون نیاز به فر
سینه مرغ ٣ عدد
ماست ١،٢ پیمانه
سیر ٦ حبه
زنجبیل ١ قاشق چای خوری
نمک، فلفل، زیره، پاپریکا، تخم گشنیز، پودر میخک، پودر هل مجموعا 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون ٣ قاشق غذاخوری
پیاز ١ عدد بزرگ
سیر ٨ حبه
نمک،فلفل سیاه و قرمز،پاپریکا،پودر هل و میخک،زردچوبه،دارچین،تخم گشنیز ٣ قاشق غذاخوری در مجموع
رب ٢ قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگی ٤ پیمانه
آب ١ پیمانه
خامه ١ پیمانه
گشنیز تازه یک سوم پیمانه
لیمو ترش ١ عدد
مرغ ها را به اندازه ٢ بند انگشت کبابی خورد کرده و با ادویه ها ماست، سیر و زنجبیل و ماست مزه دار کرده و ٦ ساعت استراحت می دهیم و سپس به سیخ گرفته و تا نیم پز شدن کبابی می کنیم.
پیاز را نگینی خورد کرده و با روغن ١٠ دقیقه سرخ کرده، سیر و زنجبیل را اضافه کرده و پس از چند دقیقه ادویه ها رو افزوده و رب رو نیز اضافه می کنیم.
پوره گوجه را اضافه کرده و در صورت نیاز آب افزوده و در آن را بگذارید و ٣٠ دقیقه تا به آرامی جا بیفتد. مرغ های کباب شده را به سس اضافه کرده و ١٥ دقیقه دیگر ... ادامه را در فیلم بالا ببینید.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.