طرز تهیه حلیم خانگی با بلغور گندم و مرغ
تمام فوت و فن های پخت حلیم خانگی خوشمزه را به قتل از یک سرآشپز حرفه ای در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -دستور پخت حلیم خانگی خوشمزه با بلغور گمندم و همچنین سینه مرغ در ادامه به نقل از نواب ابراهیمی، سرآشپز حرفه ای و نویسنده روزنامه خراسان، آمده است.
مواد لازم برای تهیه حلیم
بلغور گندم خیس شده – دو پیمانه
گوشت قرمز - ۳۰۰ گرم
سینه مرغ - ۱۵۰ گرم
( میتوانید از سینه بوقلمون هم استفاده کنید)
نمک - ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
روغن - ۴ قاشق غذا خوری
آب – به مقدار لازم
شیر- ۲ لیوان
دستور پخت حلیم خانگی
۱-گوشت و مرغ را با آب و پیازو چند چوب دارچین بپزید.
۲-بلغور گندم را بشویید و در آب در حال جوش بریزید.
بیشتر بخوانید: تمام فوت و فنهای جا افتادن آش رشته
۳- نمک و روغن را به آن اضافه و یک ساعت بعد با گوشت کوب برقی بلغورها را کاملا یکدست له کنید.
4-دایم حلیم را هم بزنید تا ته نگیرد.
5-یک ساعت بعد گوشت و مرغ ریشریش شده را به همراه آب گوشت به حلیم اضافه کنید و بازهم با گوشت کوب برقی هم بزنید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت آش حبوبات
۶-دو تا سه ساعت بعد شیر را اضافه و ۱۰ دقیقه بعد از ریختن شیر حلیم را میل کنید.برای تزیین می توانید از روغن حیوانی (یا گیاهی)، کره، کنجد، دارچین، شکر، نمک، شیرهخرما یا انگور استفاده کنید.
۷- مهمترین نکته در تهیه حلیم هم زدن آن است که ته نگیرد.
12jav.net