2021/06/14
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ خرداد
طرز تهیه حلیم خانگی با بلغور گندم و مرغ

طرز تهیه حلیم خانگی با بلغور گندم و مرغ

تمام فوت و فن های پخت حلیم خانگی خوشمزه را به قتل از یک سرآشپز حرفه ای در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -دستور پخت حلیم خانگی خوشمزه با بلغور گمندم و همچنین سینه مرغ در ادامه به نقل از نواب ابراهیمی، سرآشپز حرفه ای و نویسنده روزنامه خراسان، آمده است.

 

مواد لازم برای تهیه حلیم

بلغور گندم خیس شده – دو پیمانه

گوشت قرمز -  ۳۰۰ گرم

سینه مرغ -  ۱۵۰ گرم

( می‌توانید از سینه بوقلمون هم استفاده کنید)

نمک - ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری

روغن - ۴ قاشق غذا خوری

آب – به مقدار لازم

شیر- ۲ لیوان

حلیم با بلغور گندم را چه طور در خانه بپزیم

 دستور پخت حلیم خانگی

۱-گوشت و مرغ را با آب و پیازو چند چوب دارچین بپزید.

 

۲-بلغور گندم را بشویید و در آب در حال جوش بریزید.

 

بیشتر بخوانید: تمام فوت و فن‌های جا افتادن آش رشته

 

۳- نمک و روغن را به آن اضافه و یک ساعت بعد با گوشت کوب برقی بلغورها را کاملا یکدست له کنید.

 

4-دایم حلیم را هم بزنید تا ته نگیرد.

 

5-یک ساعت بعد گوشت و مرغ  ریش‌ریش شده را  به همراه آب گوشت به حلیم اضافه کنید و باز‌هم با گوشت کوب برقی هم بزنید.

 

بیشتر بخوانید:‌ دستور پخت آش حبوبات

 

۶-دو تا سه ساعت بعد شیر را اضافه و ۱۰ دقیقه بعد از ریختن شیر حلیم را میل کنید.برای تزیین می توانید از روغن حیوانی (یا گیاهی)، کره، کنجد، دارچین، شکر، نمک، شیره‌خرما یا انگور استفاده کنید.

 

۷- مهم‌ترین نکته در تهیه حلیم هم زدن آن است که ته نگیرد.

 

لوازم آشپزخانه کالا و ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.