خواص و فواید کدو حلوایی چیست
کدو حلوایی خاصیت های زیادی دارد؛ از فایده برای سرماخوردگی تا حفاظت از پوست. با فایده های آن در این مطلب بیشتر آشنا شوید.
دوات آنلاین -درست کردن کدو حلوایی در فر فقط یکی از روش های مصرف این گیاه است. استفاده از آن در ترشی یا مربا نیز رواج زیادی دارد. از طرفی این نوع کدو دارای فواید زیادی است.
کدو حلوایی؛ بسیار کم کالری
باشگاه خبرنگاران نوشت: کدو حلوایی طعم شیرین و بافت نرم و لطیفی دارد، اما بسیار کم کالری است به طوری که در هر ۱۰۰ گرم از این گیاه تنها ۲۰ کالری وجود دارد. کدو حلوایی یکی از نیروگاههای تولید ریزمغذیهای حیات بخش در طبیعت است که با بیش از یکصد ماده مغذی و شفابخش بسته بندی شده و در عین حال برای حفظ زیبایی نیز بسیار مفید است.
یک خوراکی پرخاصیت برای پوست
این گیاه خوراکی حاوی اکسیدهای قدرتمند آنتی هیدروکسی است که یک اسید طبیعی در میوه است و سلولهای مرده پوست را برطرف کرده و پوست را درخشان میکند.
همچنین حاوی ویتامین A است که به تولید سلولهای پوستی جدید و نرمتر و جوانتر شدن این بافت کمک میکند. کدو حلوایی با داشتن غنیترین ریزمغذی ها، مجهز به سلاحهایی موثر برای مقابله با بیماریهاست. کدو حلوایی به دلیل داشتن مقادیر بالای کاروتنوئید ۳۰ درصد از بروز تمام انواع سرطانها پیشگیری میکند.
علاوه بر این کدو حلوایی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای بتاکاروتن که در میوهها و سبزیهای نارنجی رنگ مثل هویج و کدو به وفور یافت میشود، از پوست در برابر تشعشعات ماوراء بنفش محافظت میکند و مصرف عصاره آن به طور روزانه حتی تاثیر محافظتی کرم ضد آفتاب را افزایش میدهد. به علاوه عصاره کدو حلوایی لایه محافظتی روی پوست در برابر فاکتورهای محیط زیستی دیگر مثل آلودگی هوا، استرس و دود سیگار ایجاد میکند.
تخمه های کدو حلوایی را فراموش نکنید
تخمه های کدو حلوایی به دلیل این که منابع سرشار از عنصر روی و اسیدهای چرب امگا ـ ۳ هستند، مهارت و توان مغز را بالا برده و به شما کمک میکند بهتر و سریعتر فکر کنید، ذهن شما را تیزتر کرده و در عین حال سبب تقویت تراکم استخوانهای سالم میشود.
بیشتر بخوانید: تاثیر انار بر سرماخوردگی چیست
کدوحلوایی برای سرماخوردگی
هر فردی در سال یک بار مبتلا به سرماخوردگی میشود و برای چند روز، فعالیتهای روزمره مبتلایان را تحت تاثیر خود قرار میدهد. کدوحلوایی یکی از داروهای مناسب برای نرم کردن سینه و خروج ترشّحات آن است. در دوره سرماخوردگی میتوانید روزی یک تا دو بار، مقداری کدوحلوایی را بخارپز کرده به همراه عسل میل کنید.
برای سرماخوردگیهای ساده در فصل سرد، کدو حلوایی یک درمان مناسب است که میتواند به صورت بخار پز به همراه کمی پودر نبات و دارچین مصرف شود. کدو حلوایی منبع مناسب ویتامین E، C و بتاکاروتن است که همه آنها خاصیت آنتی اکسیدانی دارند.
12jav.net
12jav.net