2021/04/22
۱۴۰۰ پنج شنبه ۲ ارديبهشت
طرز پخت مشته کباب را یاد بگیرید

طرز پخت مشته کباب را یاد بگیرید

مشته کباب غذایی بسیار خوشمزه است که قطعا از میل کردن آن لذت خواهید برد. با دستور تهیه آن آشنا شوید.

دوات آنلاین -مشته کباب از جمله غذاهای ساده و در عین حال خوش‌طعم و خوش‌خوراک است که طبخ آن احتیاج به زمان و مهارت خاصی ندارد، اما نتیجه کار بسیار رضایت‌بخش خواهد بود. این غذا را که مربوط به اصفهان است با نام‌های دیگری مانند کباب زردک، شامی هویج یا کباب مشتی هم می‌شناسند. دستور تهیه آن را به نقل از جام جم بخوانید:

 

مواد لازم برای مشته کباب

  گوشت‌چرخ کرده: نیم‌کیلو

  پیاز متوسط: یک عدد

  زردک متوسط: 2تا3 عدد

  شیره انگور: 3 قاشق غذاخوری

  سرکه ترجیحا قرمز: 4 قاشق غذاخوری

  آرد نخودچی: 2 قاشق غذاخوری

  نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن: به میزان لازم

 مشته کباب را چه طور درست کنیم

دستور تهیه مشته کباب

پیاز را رنده ریز کرده، آب آن را گرفته در ظرف مناسبی ریخته و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.

 

فیلم آشپزی: دستور پخت کباب نگینی در تابه و بدون فر را ببینید

 

زردک را پوست‌کنده، شسته، رنده ریزکرده و همراه آرد نخودچی، نمک،فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت اضافه کرده و با دست چنگ می‌زنیم تا چسب پیدا کند.

 

سپس روی مواد را نایلون کشیده و حدود نیم ساعت در یخچال گذاشته و استراحت می‌دهیم.

 

بیشتر بخوانید: چه کار کنیم که کباب کوبیده نریزد

 

در تابه مناسبی مقداری روغن می‌ریزیم و کمی از مواد را برداشته و در مشت‌مان به شکل کباب لقمه فرم‌داده و در تابه می‌چینیم تا مواد تمام شود سپس آن را روی حرارت می‌گذاریم.

 

وقتی کباب‌ها سرخ شد روی آنها نصف لیوان آب، سرکه و شیره ریخته و وقتی به جوش آمد حرارت را کم می‌کنیم. در نهایت وقتی سس غذا غلیظ شد کباب‌ها را در ظرف مناسبی چیده، سس را روی آنها ریخته و با نان یا کته سرو می‌کنیم.

 

یک نکته مهم

​​​​​​​به جای زردک می‌توان از هویج هم استفاده کرد.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.