2020/10/28
۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ آبان
با بیکن گوشت چه غذایی درست کنیم

با بیکن گوشت چه غذایی درست کنیم

اگر قصد دارید غذایی با بیکن گوشت درست کنید دستور تهیه یک غذای فوق العاده را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -با بیکن گوشت غذاهای متنوعی می‌توان درست کرد. یکی از غذاها که طرفداران زیادی دارد و خیلی هم خوشمزه است در زیر آموزش داده شده است.

 

چه موادی لازم داریم

نان باگت کشیده: دو عدد

تخم‌مرغ: چهار عدد

خامه غلیظ: دو قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)

بیکن گوشت گوساله یا گوسفند: صد گرم ( می‌توانید از گوشت قرمز یا مرغ پخته یا سرخ‌شده هم استفاده کنید)

پنیر چدار رنده‌شده: یک‌دوم پیمانه (۵۰ گرم)

پنیر پارمزان رنده‌شده: یک‌چهارم پیمانه: (۲۵ گرم)

پیازچه: دو ساقۀ خرد‌شده

نمک و فلفل سیاه آسیاب‌شده: به مقدار لازم

با بیکن گوشت چه غذایی درست کنیم

چه طور بپزیم

فر را روی درجه ۱۸۰ سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا گرم شود.

 

بیکن‌ها را خرد کنید و در تابۀ گرم‌شده بریزید تا روی حرارت متوسط با چربی خودشان سرخ و برشته شوند و حالت چیپسی بگیرند. بیکن‌ها را بعد از سرخ شدن کنار بگذارید تا خنک شوند.

 

بیشتر بخوانید: گاتوی سیب زمینی؛ دستور پخت کامل و تاریخچه

 

حالا در یک ظرف دیگر تخم‌مرغ ها را کمی بزنید تا سفیده و زرده‌شان با هم مخلوط شوند. خامۀ غلیظ، پنیر چدار و پارمزان را اضافه و خوب مخلوط کنید. بیکن‌های برشته و پیازچه خرد‌شده را هم با این مواد مخلوط کنید. با‌توجه‌به ذائقۀ خودتان مقدار لازم نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنید.

 

سطح روی نان باگت را به صورت طولی و به شکل v برش بزنید و شکم نان را کمی خالی کنید تا مانند قایق شود. مراقب باشید کف نان سوراخ نشود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بیفتک فرانسوی

 

نان‌های باگت شکم خالی را روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید و داخل آن‌ها را با مواد پر کنید.

 

سینی فر را ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فری که گرم شده است، قرار دهید. بعد از این مدت اجازه دهید قایق تخم‌مرغ شما ۵ دقیقه خنک شود. کمی پیازچه خرد‌شده رویش بپاشید و آن را برش بزنید.

 

منبع: رکنا

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.